's Werelds grootste projectiemapping haalt Guinness World Record binnen

TOKYO Night & Light

Een nachtelijke projectiekaartweergave op het hoofdkwartier van de grootstedelijke regering in Tokio is door Guinness World Records erkend als de grootste ter wereld.

Projectiekaarten

De projectiekaarten zijn vanaf 25 februari te zien op een van de twee torens waar het hoofdkantoor is gevestigd. De shows beginnen elke avond vanaf 19.00 uur. en worden weergegeven met tussenpozen van een half uur, die elk ongeveer 10 tot 15 minuten duren. In het weekend en op feestdagen worden verschillende displays geprojecteerd.

Grootste ter wereld

De shows die het hele jaar door plaatsvinden, worden gezien als de grootste ter wereld, met beelden geprojecteerd tegen de oostelijke gevel van het 48 verdiepingen tellende hoofdgebouw van het complex, met een oppervlakte van ongeveer 127 meter hoog en 110 meter breed, met een totale oppervlakte van 14.000 vierkante meter. van de vierde tot de 32e verdieping van het gebouw.

Yuriko Koike, gouverneur van Tokio, zei: "Ik hoop er een nieuwe toeristische plek van te maken die reizigers uit binnen- en buitenland minstens één keer komen bezoeken."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief