Beurzen

Messe Frankfurt aandeelhouder Kingpins Show

Kingpins Amsterdam 2023

Messe Frankfurt en de internationale denimvakbeurs Kingpins Show hebben een strategisch partnerschap getekend. Messe Frankfurt wordt aandeelhouder van de Kingpins Show, waardoor het Duitse beurshuis haar positie in de textielbranche versterkt.

Messe Frankfurt is internationaal marktleider op het gebied van beurzen voor de textielindustrie en beheert momenteel een portfolio van ongeveer 50 internationale beurzen in 11 landen.

Deze beurzen vormen de kern van het Texpertise Network van Messe Frankfurt, een online platform dat zich richt op de hele waardeketen van de textielsector.

Beurzen voor het denimsegment

De Kingpins Show zal onafhankelijk blijven opereren, met behoud van haar eigen identiteit. Er worden nu twee beurzen georganiseerd, een in Amsterdam en een in New York, die beide twee keer per jaar worden gehouden.

Messe Frankfurt heeft ook eigen evenementen voor het denimsegment, zoals Beyond Denim, onderdeel van Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, en Denimworld, dat plaatsvindt binnen Texworld Evolution Paris.

Doel vanaf het begin

‘Toen we in 2004 Kingpins begonnen, streefden we er al naar om op een dag onze beurzen aan Messe Frankfurt te verkopen of in partnership te organiseren’, aldus Andrew Olah, oprichter en CEO van Kingpins. ‘We waren nooit ‘beursmensen’, we waren ‘industriemensen’, terwijl Messe Frankfurt een gevestigde beursorganisatie is met alle kennis, techniek en data die nodig zijn.’

Constantin von Vieregge, voorzitter en CEO van Messe Frankfurt: ‘Ons partnerschap met de Kingpins Show is geworteld in onze bewondering voor Kingpins’ duidelijke visie en innovatieve benadering van de denimindustrie. We erkennen de mogelijkheid om van hen te leren en samen met onze expertise geloven we dat we het toneel kunnen blijven voor zakelijke ontmoetingen in de denimindustrie’.

Aandeelhouders

Het partnerschap met Kingpins is nog wel afhankelijk van de definitieve goedkeuring door de aandeelhouders van Messe Frankfurt.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief