Congressen

Jiry Floors nieuwe Restaurant Manager Beachclub O.

Jiry Floors en Kikki Broeksteeg

Jiry Floors is de nieuwe Restaurant Manager van Beachclub O., dat onderdeel is van Hotel van Oranje in Noordwijk. Samen met chefkok Kikki Broeksteeg, neemt hij de verantwoordelijkheid op zich voor de dagelijkse leiding.

Jiry Floors is geen onbekende van Beachclub O. Tussen 2018 en 2019 was hij Assistent Restaurant Manager bij zusterbedrijf Restaurant Oriento. De afgelopen drie jaar werkte hij als restaurantmanager bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

“Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn carrière voort te zetten bij Beachclub O.,” vertelt Floors. “Het unieke aspect van Beachclub O., waar het zowel een restaurant als een evenementenlocatie is, biedt een uitdagende dynamiek. Bovendien kijk ik ernaar uit om samen te werken met een divers team van kleurrijke individuen.”

Jaap Liethof, Algemeen Directeur van Hotel van Oranje: “Met Jiry hebben we een manager aan boord gehaald die het Oranje DNA bezit. Samen met onze chefkok Kikki hebben we een geweldig team samengesteld dat de essentie van Beachclub O. perfect belichaamt. Hun passie, professionaliteit en toewijding zullen bijdragen aan de groei en het succes van onze beachclub. We kijken uit naar een bruisende zomer met en onvergetelijke momenten voor onze gewaardeerde gasten.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief