Beurzen

Independent Hotel Show nu ook in München

Independent Hotel Show Munich

Beursorganisator Montgomery Group organiseert dit jaar haar Independent Hotel Show voor het eerst in München. De beurs voor onafhankelijke, boetiek- en luxehoteliers vindt plaats van 20-21 november 2024 in MOC München.

Montgomery heeft de hotelbeurs al eerder georganiseerd in Londen, Amsterdam en Miami. De vakbeurs werd in 2012 in Londen opgericht en in 2019 ging de Independent Hotel Show Amsterdam van start. Op 12 en 13 maart 2024 staat de vierde Nederlandse editie gepland in RAI Amsterdam.

DACH-landen

Shane Hannam, algemeen directeur van Montgomery Events: ‘Na het succes van de show in Amsterdam zijn we verheugd om deze te lanceren in Duitsland. Onze missie is om onze steun aan de hoteliersgemeenschap te verbreden en in contact te komen met een vooruitstrevend, onafhankelijk enthousiast publiek van hoteliers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.’

Marktonderzoek wijst uit dat München in 2022 16 miljoen overnachtingen geregistreerde in etablissementen met meer dan 10 slaapkamers, wat vergelijkbaar is met Amsterdam.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief