Beurzen

Groene sector krijgt eigen beurs: GroenTechniekHolland

De Federatie Agrotechniek komt met een nieuw vakevenement voor de professionele groensector. GroenTechniekHolland richt zich op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Nederland. De tweejaarlijkse beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 september op het evenemententerrein Walibi Flevo in Biddinghuizen.Exposanten op GroenTechniek Holland 2013 zijn fabrikanten, importeurs, exporteurs, dealers, groothandelsbedrijven en overige dienstverleners die actief zijn op het gebied van anleg en onderhoud van de openbare groene ruimte. Te zien zijn onder andere professionele maaimachines, bos, tuin- en parkmachines, reinigingsmachines, hoogwerkers, kleine grondverzetapparatuur, speeltoestellen en park/stadsmeubilair en tractoren.

Volgens beursmanager Willem Bierema van het projectteam GroenTechniek Holland is op GroenTechniek Holland daarnaast ook alles te vinden wat groeit en bloeit in de openbare ruimte. "De bezoekersdoelgroep bestaat uit mensen die professioneel actief zijn of willen worden in de groene openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen en verhuurbedrijven. We hopen dat niet alleen de eigenaren komen, maar ook berijders, monteurs, medewerkers en beheerders."

Net als de beurs AgroTechniekHolland, die in 2010 en 2012 zo'n vijftigduizend akkerbouwers, veehouders en loonwerkers naar het evenemententerrein in Biddinghuizen trok, is de beurs GroenTechniekHolland een honderd procent dochter van de Federatie Agrotechniek.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief