Beurzen

ExCel London verlengt samenwerking met CloserStill Media tot eind 2026

Beursvloer London Vet Show

Beurs- en congrescentrum ExCeL London en CloserStill Media, de Britse producent van zakelijke evenementen, beurzen en conferenties, gaan hun samenwerking uitbreiden Tot eind 2026 gaan ze elk jaar twintig evenementen organiseren. 

Met titels als Tech Show London, Learning Technologies & HR Technologies UK en de London Vet Show die deze week plaatsvindt, organiseert CloserStill Media nu tien jaar evenementen in het Londense ExCeL. Daar komen zo’n 700.000 bezoekers op af. Daarmee is CloserStill Media nu een van de snelst groeiende beursorganisatoren. Het bedrijf organiseert ook events in Europa, Azië en de VS.

Nieuwe evenementen

CEO Gareth Bowhill van CloserStill Media zegt dat de snelle groei mede te danken is aan de samenwerking met ExCeL. “Het personeel, de faciliteiten en de infrastructuur van de locatie zijn van wereldklasse. Exposanten en bezoekers zijn ook enthousiast over het feit dat ze met de hogesnelheidslijn ‘Elizabeth’ ExCel zo makkelijk en snel kunnen bereiken. We kijken uit naar verdere samenwerking met ExCel en mooie nieuwe evenementen die we kunnen organiseren.”

CloserStill Media wordt door de Britse krant Sunday Times genoemd als een van de ‘100 beste bedrijven om voor te werken’.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief