LiveWire, Company events

Events.nl neemt EventBranche.nl over

Robin van Leeuwen - Stefan Heerholtz - Sjoerd Weikamp

Stefan Heerholtz van brancheplatform Events.nl heeft EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl overgenomen van Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp.

"EventBranche.nl is in 13 jaar tijd een zeer gewaardeerde collega geworden", stelt Heerholtz. "EventBranche is naast een grote community met branchegenoten en opdrachtgevers, simpelweg een merk in onze branche."

Krachtenbundeling

Zo ontstaat volgens hem een platform waar tussen de 50.000 en 75.000 unieke bezoekers per maand hun nieuws, kennis, inspiratie en aanbod vinden. Het onderdeel EvenementOrganiseren.nl dat zich geheel richt op tips en do’s & don’ts trekt 15.000 opdrachtgevers per maand en scoort hoog qua SEO en Google-ranking, aldus Heerholtz.

Heerholtz deelt een pluim uit aan het team van EventBranche.nl. "Met een in verhouding klein team hebben zij een ongelooflijk krachtige plek in de branche ingenomen. Sterker nog: meer dan eens gaven zij richting aan de ontwikkeling van dit prachtvak."

Nextlive

Weikamp en Van Leeuwen verdwijnen niet van het podium. "Sterker nog, wij gaan als zelfstandig bedrijf verder om een platform te creëren waar marketeers en communicatieprofessionals terecht kunnen die strategisch met events in hun marcom-mix bezig zijn. Dat platform voor opdrachtgevers, Nextlive, wordt binnenkort gelanceerd, heeft internationale ambities en is in Duitsland al actief samen met partner Hans Schriever."

"Door de groep opdrachtgevers ook nog eens te verbinden met het Events.nl-EventBranche.nl-EvenementOrganiseren.nl imperium, bouwen we samen een ongekende driehoek. Dat betekent ook dat we samen de schouders zetten onder onze belangrijkste branche events: Gouden Giraffe Event Awards, The Next Event en de BeachBrancheBarbecue. Wij kijken enorm uit naar dit multimediale platform waar een innige samenwerking voor ongekende kracht gaat zorgen."

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief