LiveWire

De eventbranche is weer zeven gecertificeerde event managers rijker

Miem groepsfoto

De Eventacademy heeft de certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de leergang Professional Event Management-A. Bij de diplomaceremonie in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam werd dit moment gevierd. 

Intensieve leergang

Deze korte, intensieve leergang is speciaal ontworpen voor eventprofessionals die streven naar een verdieping van hun kennis en vaardigheden. Met de groeiende complexiteit van de evenementenwereld in gedachten, richt de leergang zich op het bieden van concrete oplossingen voor uitdagingen waarmee event managers dagelijks te maken krijgen.

De volgende professionals hebben de leergang met succes afgerond:

Resulterende projectvoorstellen

Een van de hoogtepunten van de leergang was het opleveren van het projectvoorstel en de presentaties daarvan. Deze editie daagde Anne Schaepman, directeur van Stichting Amsterdam 750, de deelnemers uit met een complexe vraagstelling voor een fundraising event. Deze opdracht vereiste niet alleen creativiteit en strategisch denken, maar ook het toepassen van kennis uit diverse colleges, zoals projectmanagement, duurzamere evenementen en doelstellingen en ROI.

De resulterende projectvoorstellen werden beoordeeld door de opdrachtgever, lid van de raad van toezicht Iris Eshel, en hoofddocenten Marieke Dik en Femke Ramaker. Deze kritische evaluatie vormt een waardevolle leerervaring en benadrukt het belang van het toepassen van theoretische kennis in de praktijk.

De volgende editie van de leergang begint op 10 september. Geïnteresseerde professionals die streven naar het versterken van hun expertise in eventmanagement kunnen zich aanmelden op www.eventacademy.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief