Beurzen

CLC-VECTA Live op 1 december

CLC-VECTA Live staat weer in de stijgers; hét jaarlijks terugkerend evenement waar de hele live communicatiebranche bijeenkomt om kennis te delen, branchegenoten te ontmoeten en nieuwe relaties aan te knopen wordt gehouden in 1931 in ”s-Hertogenbosch. Sprekers zijn onder andere Vincent Bijlo (cabaratier), Yves Gijrath (Miljonair Fair), Dirk Lips (Libéma).CLC-VECTA Live vindt plaats voorafgaand aan de feestelijke uitreikingsavond van de Nationale ExpoJaarprijs. Ook dit jaar kent CLC-VECTA Live weer een aantal  toonaangevende gastsprekers die een inspirerend onderwerp centraal stellen. Dirk Lips, algemeen directeur van Libéma, opent het programma. Als eigenaar van een aantal diverse bedrijven heeft hij een unieke kijk op ondernemen. Ook Yves Gijrath, bekend van de Miljonair Fair, weet als geen ander wat ´Ondernemen met lef´ inhoudt. Hij zal u meenemen in het grensoverschrijdend ondernemen en geeft aan hoe de kansen te grijpen in tijden van minder mogelijkheden. Vincent Bijlo zal het programma afsluiten. Bijlo, succesvol cabaretier, columnist, muzikant en schrijver, legt de aanwezigen in het kader van ´Communiceren met Lef´ het verschil uit tussen ´Horen en Luisteren´.

Programma:

15.30 uur Ontvangst

16.00 uur CLC Live!

18.00 uur Netwerkborrel

Nationale ExpoJaarprijs

De borrel wordt verzorgd CLC-VECTA en ExpoJaarprijs, de Netwerkborrel is tevens de ontvangstborrel van de uitreikingsavond van de  Nationale ExpoJaarprijs.

Inschrijven:

Inschrijven voor CLC Live! kan via http://clcvecta.voorregistraties.nl . Heeft u zich reeds ingeschreven, dan hoeft u uiteraard niets te doen.

Locatie:

Het geheel vernieuwde 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch is dit jaar het decor van CLC Live! Hier vindt aansluitend ook de Nationale ExpoJaarprijs plaats. Meer informatie over de ExpoJaarprijs vindt u op www.expojaarprijs.nl

Meer info: www.clc-vecta.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief