Congressen

Carolien de Jong nieuwe manager DaVinci Cinema

Carolien de Jong is sinds 1 oktober 2018 de nieuwe manager van DaVinci Cinema. Deze locatie behoort tot de groep van twaalf locaties die Libéma Beurzen & Evenementen rijk is. De Jong zal DaVinci niet alleen als cinema maar ook als zakelijk ontmoetingspunt vorm gaan geven.

Oeganda

Carolien de Jong is na afronding van verschillende marketing en sales opleidingen begonnen als Hoofd Inkoop gewerkt bij de Koninklijke Schelde Groep in Vlissingen. In 2007 is zij verhuisd naar Oeganda waar ze een kleine 10 jaar heeft gewerkt. In eerste instantie als Hotel Manager van Travellers Rest in Kisoro en aansluitend was zij tot 2015 als General Manager/Sales Manager verantwoordelijk voor het opzetten van de internationale tak van het Matoke Tours kantoor in Kampala.

Gastvrijheid en commercie

In 2015 is ze weer terug verhuisd naar Nederland en heeft zij verschillende commerciële rollen vervult bij Delta. In de rol van Bioscoopmanager vindt De Jong de ideale combinatie van gastvrijheid en commercie. Libéma Beurzen & Evenementen is dan ook van overtuigd dat zij samen met haar team DaVinci Cinema naar een volgende fase gaat brengen. “De meeste mensen denken dat DaVinci Cinema alleen een bioscoop is, maar het is zoveel meer,” aldus De Jong. “DaVinci Cinema heeft vier luxe zalen en is daarmee ideaal voor een zakelijke bijeenkomst, een congres, lezing of netwerkborrel.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief