Beurzen

70 Nederlandse deelnemers techbeurs CES Las Vegas op pre-event Zaandam

Visual CES 2024

Zeventig Nederlandse startups en scale-ups doen in januari mee aan de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, de grootste mondiale techbeurs ter wereld. Op 12 oktober presenteren zichzelf tijdens het pre-event CES Unveiled in Zaandam.

Het is de achtste keer dat Nederland deelneemt aan CES in Las Vegas, dat van 9 tot en met 12 januari 2024 wordt gehouden. De Nederlandse startups presenteren zich daar aan potentiële klanten en investeerders. Al deze bedrijven zijn ook bij het officiële pre-event CES Unveiled op donderdag 12 oktober in Taets Art & Event Park Zaandam.

Techleap.nl

Op het Nederlandse evenement staan sprekers als Gary Shapiro, president Consumer Tech Association, Michiel Scheffer, president European Innovation Council en Constantijn van Oranje, special envoy Techleap.nl. De volledige lijst met deelnemende Nederlandse bedrijven staat hier.

Om beslagen ten ijs te komen, volgen de startups de komende maanden een trainingsprogramma dat wordt aangeboden door de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

Innovatieve technologische oplossingen

De trend in Las Vegas is de laatste jaren verschoven van gadgets naar innovatieve technologische oplossingen. Er is veel vraag naar oplossingen voor vraagstukken rond bijvoorbeeld energie, circulaire grondstoffen en gezondheidszorg.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief