Ziekenhuis met verloskamer op "Zwanger & Gezin" | Expovisie

Ziekenhuis met verloskamer op “Zwanger & Gezin”

Een verloskamer in een ziekenhuis. Dat was één van de vele dingen die te zien waren op de beurs "Zwanger & Gezin " die van 1 tot en met 3 oktober voor het eerst werd gehouden in Evenementenhal Hardenberg.

Ziekenhuis met verloskamer op beurs

vrijdag 24 september 13:12

Hardenberg – Wie alles wil weten over bevallen in het ziekenhuis, kan zich uitgebreid laten informeren hierover tijdens de beurs Zwanger & Gezin die van 1 tot en met 3 oktober plaatsvindt in de Evenementenhal in Hardenberg. De zorgonderneming Vrouw en Kind (kraam- en kinderafdeling) van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis zal zich daar uitgebreid presenteren.

In plaats van wederom een eigen informatiemarkt te organiseren gericht op zwangerschap en kraamzorg, sluit het Röpcke-Zweers Ziekenhuis deze keer aan bij de beurs Zwanger & Gezin in Hardenberg. Zwangere vrouwen, hun partners en andere geïnteresseerden krijgen een breed scala te zien van de vele mogelijkheden die het ziekenhuis te bieden heeft op het gebied van zorg aan vrouw en kind. Zo zal er een presentatie te zien zijn over bevallen in het ziekenhuis en wordt er informatie verstrekt over voeding. Gespecialiseerd verpleegkundigen en een verloskundige zullen graag antwoord geven op alle vragen, bijvoorbeeld over kinderen in de couveuse of borstvoeding. In een ingerichte verloskamer zal de beursbezoeker zich een beeld kunnen vormen van hoe het is om te bevallen in het ziekenhuis.