XLartwall BV met noviteiten en verkoopacties op Euroshop 2020 | Expovisie
XLartwall BV met noviteiten en verkoopacties op Euroshop 2020

XLartwall BV met noviteiten en verkoopacties op Euroshop 2020

voor stand- en interieurbouwers, kantoorinrichters en ontwerpers

In de afgelopen jaren heeft XLartwall BV zich veelal project-matig op de markt laten zien met nieuwe textielframe concepten. Veel tijd en geld werd geïnvesteerd in innovatieve oplossingen gericht op sneller werken en het verbeteren van de functionaliteit. Het zijn met name deze nieuwe innovaties die we de markt willen tonen.

Onze doelstelling is naast het verkrijgen van interessante projecten nu ook het bouwen aan een internationaal dealernetwerk van framespecialisten.
Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand Hal  5, standnummer D30!

Tijdbesparing van 50% installatietijd

Naast de traditionele plaatjes en schroefjes als hoek- en lineaire verbindingen biedt  Textielwand innovatieve roestvrijstalen connectoren  uitgevoerd met 2  stevige knoppen  die met een handomdraai een solide hoek construeren. Deze  connectoren zijn ontworpen voor de eigen  XLartwall  5 cm en 8cm  profielen.

Ideaal voor de standbouwer die frames vele keren op en af moet bouwen.

Netwerktafels huren XLartwall

Netwerktafels ook te huur

Organiseert u een netwerkmeeting?
Textielwand.nl biedt congres tafelframes die ook te huur zijn inclusief levering, installatie en afbouw. Bedrukte doeken aan de tafelzijde en de mogelijkheid van fotoprints op achterzijde zijn ideaal voor sponsoring

Project en Kantoorinrichting XLartwall

Project- en Kantoorinrichting

Voor projectinrichters bieden onze hoogwaardige textiel-wanden veel functionele oplossingen zoals aantrekkelijk geprijsde scheidingswanden in kantoren, conferentieruimtes en veel andere toepassingen. Met name de uit duurzaam aluminium vervaardigde frames van onze grootformaat modellen ArtWall (5 cm diep) of  ExpoWall (8 cm diep) wanden zijn hiervoor geschikt. De naadloos in de frames gespannen en in uw stijl bedrukte doeken voldoen aan de hoge eisen van vlamvertraging (DIN B1) op beurzen.
Vraag ons offerte voor al uw projecten.

Complete ruimtelijke indelingen op maat met onze verschillende wanden zijn mogelijk, ook met (op aanvraag) specials als deuren, leidingdoorvoeren, plinten en door u bedachte accessoires.
De wanden kunnen met verschillende vullingen worden uitgevoerd voor een maximale akoestiek en geluidsreductie. Voor ophanging aan bestaande wanden beschikken we ook over een superdunne (< 2cm) SmartWall  textielwand voor het presenteren van indrukwekkende  en sfeer bepalende presentaties. Ook zijn er Textielwand-oplossingen met geïntegreerde audio welke met Bluetooth kunnen worden aangestuurd. Kortom een scala aan mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie 0592 820280.

Bij de foto’s (v.l.n.r.)
(1)Met een modern tweezijdig bedrukte  XLartWall 5cm wand  worden de functies van werk en catering gescheiden. (M&S Groningen)
(2) Binnen bij dit Fries bedrijf weet men, door montage van een naadloos  tussen de muren passende  ca. 2 cm  SmartWall  wand, direct waar het over gaat.
(3) Twee custom informatiezuilen met  LED TV voor het in aanbouw zijnde Ommelander Ziekenhuis(OZG). Ontwerp: Dealer Salespromotor BV

Aluminium textielwanden van XLartwallStandbouw, beurs of congres

Een beursstand moet opvallend en uitnodigend zijn en voor een gunstige kostprijs ook snel en gemakkelijk op- en af te bouwen. Door de economische crisis in de afgelopen jaren daalden ook de budgetten in de stand-bouw. Dit was voor XLartwall een reden voor de introductie van nieuwe exposystemen: zware houten beurs-wanden konden nu worden vervangen door  de lichtgewicht  aluminium textielwanden van XLartwall BV. Nu kon op arbeid, dus geld, aanzienlijk worden bespaard. In de afgelopen jaren is het serviceniveau van Xlartwall aanmerkelijk verhoogd door de standbouwer in NL voor zeer attractieve prijzen complete stand designs te huur aan te bieden inclusief de kosten van transport,  op- en afbouw in geheel Nederland. vraag meer informatie en advies door contact met onze verkoopadviseur. info@textielwand.nl of bel 0592 820280.

ExpoLed beurspresentaties van Textielwand.nl

Creëer aandacht en atmosfeer met beurspresentaties van Textielwand.nl

Het design van uw stand moet een eyecatcher zijn en voor het Wow-effect zorgen. De passerende klant blijft er voor stilstaan. Maar uw eyecatcher moet  nog veel meer op de bezoeker overdragen zoals: uw merk (branding), uw bedrijfssfeer en met name uw professionaliteit en leiderschap in uw business. XLartwall BV wil door haar productgamma aan al deze eisen voldoen.

De stand kan worden ontworpen met spotlights die de wanden extern aanlichten  maar ook door de integratie van onze hoge kwaliteit ExpoLed schaduwvrije lichtwanden. Uw producten worden daarmee wel heel zichtbaar voor het voetlicht gebracht. Met onze basisproducten en een scala van accessoires kunnen  we elk uniek standbouwontwerp aan. Standbouwers en hun designers kunnen natuurlijk hun eigen ideeën bij ons neerleggen onder het motto “voor elke klant een unieke stand”.

Bij de foto’s: 
1.EVIDERA op de RAI in het volle licht met ExpoLed lichtbox wanden 2. UITGEVER NOORDHOFF (Getal & Ruimte) presenteert zich op beurzen met een kingsize ArtWall textielwand (Salespromotor BV) 3. KANBO stand op foodexpo in Parijs met zes  zeer attractieve  ExpoLed  lichtbox wanden.

Textielwand.nl biedt een compleet product inclusief textieldoek

Winkelinrichters & interieurbouw

In de winkel van  “Oudman Schoenen”  (Groningen) hangt  dit werk van Hendrik van Averkamp (Winterlandschap met schaatsers) geschilderd in 1620. In het Rijksmuseum gefotografeerd en met hoog-waardige sublimatieprint op doek gedrukt. Hendrik van Averkamp (Winterlandschap met schaatsers) geschilderd in 1620

Het doek met aangenaaide pees is gemonteerd in een superdun SmartWall  textielwand voor een vlakke wandmontage. De wand wordt door spots aangelicht en brengt de winkel in een winterse atmosfeer. Een warme omgeving voor de aankoop van winterschoenen. Bij ”Oudman Schoenen” verandert de sfeer in de winkel aan die van het jaargetijde. De door hun getoonde oude meesters zijn bij hun klanten erg  geliefd en geven een meerwaarde aan de inrichting. Vraag ons advies voor uw winkel en mail ons uw vragen info@textielwand.nl

Textielwanden creatief voor winkelinrichting en interieurbouw

De toon maakt de muziek en de sfeer bepaald het gevoel. Kopen doe je graag met een goed gevoel. Met hangende en/of  staande textielwanden van verschillende afmetingen wordt iedere winkel op maat ingericht en binnen een keuze van schaduwvrije lichtwanden en extern aangelichte wanden wordt elke ruimte omgetoverd naar de gewenste sfeer. Modern of Klassiek. De afbeeldingen spelen in op het product, de kwaliteit en  een sfeer waarin de klant zie goed voelt. Ook in oudere winkels worden grote en “dode” wanden in een handomdraai veranderd in aantrekkelijke afbeeldingen en dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Zijn de frames eenmaal gemonteerd kan de winkelier alleen door het vervangen van de doeken in een heel andere sfeer worden gebracht. De bijgaande foto’s geven een beeld van Oudman Schoenen in een winterse of een zomerse beleving. Zijn onze uitgebreide mogelijkheden  een reden voor u om ons eens vrijblijvend uit te nodigen voor een advies “op maat” ?

Textielwanden creatief voor winkelinrichting en interieurbouw

Rijksmuseum: Alexander Joseph Daiwalle, geschilderd in  1845. Titel: “Snow Landscape”. Gemonteerd in een ExpoLed lichtwand en gedrukt op backlight textieldoek komt de winkelsfeer in de wintertijd. Met o.a. het werk van Jozef Israëls 1872. Titel: “Kinderen der zee” en andere (ver-) lichte meesterwerken krijgt u een zomers gevoel bij Oudman Schoenen.

LedLux textielframes bij Sportel Optiek

Bij Sportel Optiek wordt de top in brillen aangeboden.
In de beide etalages zijn schaduwvrije LedLux textielframes toegepast met haarscherpe afbeeldingen.

Beroemde Meesterstukken in uw beursstand, kantoor- of winkel?

Scherpe foto’s gemaakt van wereld beroemde meesterstukken in het  Rijksmuseum in Amsterdam of van een andere bron zoals bijvoorbeeld historische stadsarchieven, brengen wij op grootformaat doek (pvc vrij) en garanderen een snelle levering en montage overal in de Benelux (als u zelf niet over deze faciliteiten beschikt) en in andere landen door onze dealers. Al onze doeken zijn brand-vertragend conform DIN B1.  Maak met XLartwall indrukwekkende presentaties met een rijke uitstraling in uw kantoor, winkel, restaurant, hotel of hospitaal, school of thuis.

Art- &  Fotowanden met een hoge impact en voor een betaalbare prijs

Meesterwerken op XLartwall

TIPS
Textielwanden hangend aan de wand, vrijstaand in bijna alle maten. Aangelicht door op het frame gemonteerde spots vanaf de buitenkant maar ook leverbaar als lichtbox voorzien van geïntegreerde hoge kwaliteit  LEDS en  backlit doeken. Toepassing voor onze custom-made “art walls” en standard frames zijn winkelinrichting, kantoren,ziekenhuizen, hotels, restaurants, theaters, luchthavens, banken, scholen en universiteiten of thuis.
TextielwandenMisschien een meters hoge textielwand in de hal van uw kantoor met de hele bedrijfsgeschiedenis van hoe het was en hoe het vandaag is. Of werk uw verouderde winkelwand weg achter een naadloze foto zonder het pand te laten verbouwen. Alle leidingen en kabels kunnen achter de nieuwe wand worden verstopt. Indien later een reparatie aan de kabels of leidingen moet worden gedaan hoeft alleen het doek tijdelijk te worden weggenomen. Zoek uw eigen Meesterwerk op  www.rijksmuseum.nl, uw foto of illustratie op www.signelements.com of enig andere bron of gebruik uw eigen historische bedrijfsfoto’s. Wij kunnen het zeer groot maken van hoge resolutie images. U zult versteld staan van de hoge impact en voor welke aantrekkelijke  prijzen u het kan aanschaffen.

Wie zijn wij?

XLartwall BV is een jong familiebedrijf welke in Assen is gevestigd. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoge kwaliteit, grootformaat textielwanden voor verschillende toepassingen. XLartwall BV is een full service bedrijf voor design, verkoop, levering en installatie. XLartwall levert aan standbouwers, interieurinrichters en kantoorinrichters. Binnen de onderneming en haar partners zijn vele jaren van ervaring in de Sign – en Tentoonstellingsmarkt, 3D design, Marketing Consultancy, Internationale Handel en haar logistieke aspecten.

Neem contact op per  e-mail of telefoon. We zien u ook graag in onze stand op de Euroshop 2020!

XLartwall logoXLartwall B.V. | Zadelmakerstraat 16 | 9403VE Assen
+31 – (0)592 820 280 | info@textielwand.nl  | www.textielwand.nl