Workspace Show brengt bedrijfsinterieursector bijeen | Expovisie
Workspace Show 2021 Londen

Workspace Show brengt bedrijfsinterieursector bijeen

Workspace Show is een nieuwe toevoeging aan de internationale evenementenkalender voor design. De openingseditie staat gepland op 4 en 5 november 2021 in het Business Design Centre in Londen.

Met als thema ‘het samen opnieuw ontwerpen van de bedrijfsinterieurs van morgen’ beoogt de vakbeurs architecten, ontwerpers, ontwikkelaars, aannemers, facilitair managers, inkoopmanagers en dergelijke op één plek te verenigen om de nieuwste industriële denkwijzen te verkennen en te delen. Beursonderdelen zijn onder meer productlanceringen, een uitgebreid lezingenprogramma en een overvloed aan netwerkmogelijkheden.

De wereld van werk

Workspace Show is opgericht door Esha en Charlie Bark-Jones. De inhoud en het format van de show werd zorgvuldig begeleid door een panel van experts van vooraanstaande professionals uit de industrie, onder wie Collin Burry, hoofd design bij Gensler, Katrina Kostic Samen, hoofd werkplekontwerp bij KKS Savills en Kate Vine, directeur bij Perkins and Will.

Charlie Bark-Jones: ‘De behoefte aan flexibele werkmodellen leidt tot een vraag naar werkruimten die opnieuw moeten worden ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven en werknemers, en we zijn verheugd om later dit jaar de gemeenschap samen te brengen om deze transformatie te stimuleren.’

Duurzaam en co-working

Workspace Show presenteert meer dan 100 exposanten en meer dan 70 productlanceringen in de kantoor-, onderwijs- en gezondheidszorgsector van ‘s werelds toonaangevende merken. Het portfolio omvat meubels, verlichting, technologie op het werk, opslag, inrichting en materialen. Tevens is er een ‘Duurzaamheidszone’ met speciale aandacht voor het belang van duurzame producten in de kantooromgeving. Er komt ook een speciale zone voor coworking-ruimtes.

British Pub Quiz

Workspace Show zal gedurende de twee dagen meer dan 20 ‘workspace talks’ presenteren, waarbij vooraanstaande professionals uit het kantoorwezen, de gezondheidszorg en het onderwijs hun inzichten delen. Er zullen talloze mogelijkheden zijn voor de 3000+ aanwezigen om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Zo zijn er onder meer een Architects and Designers Night, een Trends Tour langs de hoogtepunten van de vakbeurs door een gerespecteerde journalist en een British Pub Quiz-avond waar teams hun kennis van kantoorontwerp kunnen tonen.