De Woonindustrie en Spotlight breiden uit | Expovisie

De Woonindustrie en Spotlight breiden uit

De Woonindustrie (DWI), het platform voor de woonbranche in Nieuwegein en Spotlight, het vakevent voor de branches home & living, koken, gedekte tafel, design artikelen, lifestyle en woonaccessoires, zetten in op groei naar het grootste platform voor de gehele woon- en cadeau/gift branche in Nederland. De komende periode zal het segment Woonaccessoires worden toegevoegd.

Marc Chardonnens

Door de uitbreiding met het segment woonaccessoires zal per 1 juli 2019 Marc Chardonnens het team van de Woonindustrie en Spotlight komen versterken. Chardonnens was tot begin 2018 verantwoordelijk voor de beurs Trendz in Gorinchem. Marc Chardonnens: “Door de veranderende retail heb ik afgelopen periode vanuit mijn netwerk regelmatig gehoord dat er behoefte is aan een plek in Nederland waar alles onder 1 dak te vinden is. Steeds vaker passen winkels hun assortiment aan met meer verschillende segmenten naast elkaar.”

Collectief

De Woonindustrie en Spotlight kiezen voor de kracht van het collectief om leveranciers die zich willen presenteren aan de retail beter te bedienen. Jurgen Pietersen, organisator Spotlight: “Voor de vakbezoeker is een ‘one stop spot’ met een breed aanbod het meest ideale scenario. Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker wordt het om de beurs te bezoeken. Dat is kracht van het collectief en het mes snijdt zo aan twee kanten. Door de toevoeging van nieuwe segmenten en activiteiten bieden we in Nieuwegein alles onder 1 dak. Op deze manier maken we het voor de vakbezoeker aantrekkelijk en gaan we de versnippering in Nederland tegen.”

Op woensdag 3 juli, van 10.00 – 16.00 uur, organiseren Spotlight en de Woonindustrie een inloop dag om kennis te maken met de events, de locatie en de organisatoren.