Webinar geeft inzicht in transformatie Provada | Expovisie
Webinar Provada goes digital

Webinar geeft inzicht in transformatie Provada

Mayra Rijkse, operationeel directeur Provada, komt op donderdag 18 juni naar de Onlineseminar-studio van Erik Peekel om inzicht te geven in de transformatie van vastgoedbeurs Provada naar een online festival. In deze vierde aflevering van Coronacrisis in de Evenementensector wordt ook een bezoek gebracht aan Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam.

Provada 2020

Als gevolg van de coronamaatregelen werd Provada verplaatst van 16-18 juni te verplaatsen naar 3, 4 en 5 november 2020. Daarnaast besloot de organisator om op 16 en 17 juni een online vastgoedfestival te organiseren.

Erik Peekel zal met Mayra Rijkse terugblikken op het online festival en vooruitblikken op de live editie in november. Aan bod komen de volgende vragen: Welke keuzes zijn gemaakt en hoe pakte dit uit? Op de 1,5 meter verlies je driekwart van je zaalcapaciteit; hybride lijkt de oplossing, maar wat betekent dat voor je verdienmodel en hoe betrek je de online deelnemers?

Deelnemers aan het webinar kunnen via chat zelf vragen stellen en hun mening/ervaring delen via interactieve polls.

Heropstart RAI Amsterdam

Reporter Caatje van Leeuwen bezoekt Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam. Hij krijgt de vraag voorgelegd hoe de weg naar de heropening van het beurs- en congrescentrum er uit gaat zien.

Tevens is er met minivlogs aandacht voor doorzetters en omdenkers in Gelderland.

Gratis deelname

Goed te weten: je kunt zonder kosten deelnemen aan dit webinar. Om mee te doen hoef je geen app te installeren, het webinar werkt in de webbrowser op je pc, laptop, tablet of telefoon.