Vrijdag 23 november nooit gebeurd | Expovisie
Vrijdag 23 november nooit gebeurd

Vrijdag 23 november nooit gebeurd

Of toch wel? Vrijdag 23 november was het namelijk Virtual Friday bij 3D softwaredistributeur Design8 bv in Tiel. Tijdens dit event werden heel veel Virtual, Augmented en Mixed Reality mogelijkheden rondom het bekende ontwerppakket SketchUp Pro getoond.

Op de dag dat vrijwel iedereen zich te goed kon doen aan alle doldwaze Black Friday acties opende SketchUp Pro distributeur Design8 haar deuren voor de allereerste Virtual Friday. In de ochtend van 23 november presenteerde Design8 de talrijke mogelijkheden van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality met behulp van het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro aan het aanwezige publiek. Bij het demonstreren van de applicaties (SU PodiumV-RayArtlantisTwinmotionEnscape en Kubity) werd gebruik gemaakt van de HTC Vive en werden Smartphone VR brillen uitgedeeld. Op deze manier werden ook de bezoekers in de gelegenheid gesteld om zelf te ervaren hoe het is om virtueel binnen een 3D SketchUp model te lopen. De oh’s en ah’s waren deze ochtend daarom ook niet op één hand te tellen.

Wilt u uw klanten ook verbazen? Ga dan nu met Virtual Reality en SketchUp Pro aan de slag! Klik op de link hieronder voor meer informatie.

www.sketchup.nl/vr