Virtual Friday met SketchUp Pro! | Expovisie
Virtual Friday met SketchUp Pro!

Virtual Friday met SketchUp Pro!

Op vrijdag 23 november vindt in Tiel het gratis Virtual Friday event plaats. Hierbij worden allerlei Virtual en Augmented Reality toepassingen gepresenteerd in combinatie met het 3D ontwerppakket SketchUp Pro. Uiteraard wordt u deze ochtend ook in de gelegenheid gesteld om zelf te ervaren hoe het is om virtueel binnen een gerenderd 3D model te lopen met een VR bril.

Op de dag dat vrijwel iedereen zich te goed kan doen aan alle doldwaze Black Friday acties opent SketchUp Pro distributeur Design8 haar deuren voor de allereerste Virtual Friday! In de ochtend van 23 november zal Design8 de talrijke mogelijkheden van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality met behulp van SketchUp Pro aan u presenteren. Hierbij zullen de volgende applicaties aan u gedemonstreerd worden:

  • Twinmotion: De meest simpele en innovatieve 3D virtualisatie- en immersietool op de markt. Kleed uw 3D model aan met mooie materialen en (bewegende) objecten en verken het vervolgens met uw VR headset!
  • Kubity: De eerste mixed-reality applicatie (VR & AR) om SketchUp modellen onmiddellijk op meerdere apparaten te visualiseren zoals smartphones, tablets en Virtual Reality brillen.
  • Enscape™: Enscape™ is een virtual reality (VR) en realtime render Extension voor SketchUp. Met slechts één klik kunt u Enscape starten en binnen enkele seconden kunt u virtueel door uw volledig gerenderde project lopen. Alle wijzigingen in SketchUp zijn onmiddellijk beschikbaar om te evalueren in Enscape™.

Bij het demonstreren van deze Virtual Reality applicaties wordt gebruik gemaakt van de HTC Vive en de Smartphone VR bril. Uiteraard wordt u deze ochtend ook in de gelegenheid gesteld om zelf te ervaren hoe het is om virtueel binnen een gerenderd SketchUp model te lopen!

Deelname is gratis. Registratie verloopt via de link onder dit artikel.

www.sketchup.nl/nieuws/187-virtual-friday-met-sketchup-pro