Vette bolides en veel volume | Expovisie

Vette bolides en veel volume

Op 10 en 11 oktober kunnen tienduizenden autofreaks zich in Ahoy Rotterdam verlekkeren aan de vetste bolides tijdens 100% Tuning. Het wordt alweer de 6e editie van dit cartuning- en autospektakel. De bezoeker kan zich verheugen op meer dan 400 gepimpte showcars uit minstens 30 verschillende landen. Verder natuurlijk shows van lowriders, drifters en stuntteams en het verplichte ‘vleugje’ sexy babes.Auto’s die van buiten én van binnen zijn omgebouwd tot extravagante exemplaren. Een internationaal gezelschap van eigenaren laat op 100% Tuning de bezoekers hun bolide zien. Speciale ‘hunters’ selecteerden de fraaiste en meest extreem uitgeruste auto’s op meetings en tuning events of gewoon op straat.

EMMA Eurofinals

Dit jaar vinden tijdens 100% Tuning de Europese Kampioenschappen voor audio en multimedia plaats. De nummers 1 en 2 uit meer dan 30 verschillende Europese landen zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de finale van ’s werelds grootste ‘in-car media’ competitie. Het worden sensationele wedstrijden en er zijn showcases met demo’s, dj’s en veel entertainment. Horen, zien en beleven!

Boordevol programma

Op het podium van de Audio Village barst het van het – luidruchtige – entertainment. Eén van de hoogtepunten op 100% Tuning is de ‘Master of Tuning’-verkiezing: op zondag wordt op het podium bekendgemaakt wie zich dit jaar de eigenaar mag noemen van de spectaculairste getunede auto. Nog een greep uit de kast: driftshows en strakke tricks en moves van Lamborghinis en Porsches, uitgevoerd door toprijders van Bleekemolens RacePlanet, een demonstratie van de driftkarts van Mackys, de stuiterende auto’s van de grootse lowridersclub van Nederland, Unity, een show van de Dotz girls en de nieuwste Playstation 3-spellen.

Meer informatie: www.ahoytuning.nl