Verschillende nieuwe merken en smartbadge op Trendz Voorjaar | Expovisie

Verschillende nieuwe merken en smartbadge op Trendz Voorjaar

De voorjaarseditie editie van Trendz die plaatsvond op 12, 13 en 14 januari 2020, vond voor het eerst ook plaats op de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer telde zo’n 70 nieuwe exposanten met enkele nieuwe merken. Ook werd de Smartbadge geïntroduceerd.

Bezoekers kwaliteit

Mascha de Bruin, Event Manager van Trendz: “Waar wij enorm blij mee zijn is de kwaliteit van de bezoekers. Die is enorm toegenomen, wij durven wel te stellen: die was beter dan ooit! Waar voorheen die kwaliteit op de zondag soms wat lager lag, was dat nu niet het geval. Dat werd gewaardeerd door onze exposanten. Verder was de koopkracht goed terug te zien tijdens de beurs, bezoekers waren erg kooplustig.”

Smartbadge

De smartbadge technologie is op deze editie van Trendz geïntroduceerd. Bij binnenkomst ontvingen alle bezoekers een badge waarmee ze producten konden scannen waarin ze geïnteresseerd waren en meer informatie over wilden ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontving de bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand had.

Uitbreiding bovenverdieping

Een andere grote vernieuwing tijdens Trendz Voorjaar was de uitbreiding naar de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Vorig jaar werd deze nieuwe beurshal al geïntroduceerd tijdens Trendz Najaar. “Tijdens Trendz Najaar was de oplevering van deze nieuwe beurshal net afgerond, in de tussentijd zijn de laatste puntjes op de i gezet. Daar plukten wij nu tijdens Trendz Voorjaar de vruchten van, want het zag er geweldig uit! Het geeft de beurs extra uitstraling en bovendien ruimte voor nieuwe initiatieven, zoals Flora Plaza”, aldus Mascha De Bruin.

Flora Plaza

Na de lancering van het Bloem & Blad Ondernemersplein op Trendz Najaar, was dit concept nu  verder ontwikkeld onder de naam Flora Plaza met onder meer het nieuwe Kwekersplein. Bloemisten kwamen direct in contact met kwekers om zo het verhaal achter de bloem of plant te ontdekken. Het initiatief wordt in de toekomst voortgezet.

De eerstvolgende editie van Trendz Najaar is op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 augustus 2020 in Evenementenhal Gorinchem.