Vélovak lanceert Brommer- en Scooterplein | Expovisie

Vélovak lanceert Brommer- en Scooterplein

De fietsvakbeurs Vélovak introduceert op de derde editie een Brommer- en Scooterplein. Drie merken, te weten AGM scooters, BTC scooters en PePe Parts, hebben zich al ingeschreven en de organisatie verwacht het plein binnenkort verder aan te vullen met scooterproducenten en groothandelaren in accessoires en onderdelen.

Voldoende draagvlak

“Veel leveranciers uit de fietsenbranche zijn ook actief op het gebied van (elektrische) scooters. Uit gesprekken met zowel (potentiële) exposanten als bezoekers kwam het segment ‘scooters’ vaak naar voren. In de afgelopen periode hebben we onderzocht of er daadwerkelijk voldoende draagvlak is om scooters te integreren op Vélovak. En het antwoord is duidelijk: ja!”, aldus Mascha de Bruin, Head of Events.

Verder is bekend gemaakt dat ook dit jaar het Tweewieler Kennistheater onderdeel uitmaakt van de beursvloer. Ook wordt er in samenwerking met Tweewieler Academy en hoofdsponsor Juncker Bike Parts een competitie voor de fietsmonteur georganiseerd, de Vélovakman (-vrouw) Award. De vakwedstrijd heeft als doel het ambacht van de fietsenmaker een speciaal podium te bieden.

De derde editie van Vélovak is op 22, 23 en 24 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem