Vakbeurs Uiterlijke Verzorging gaat verder als Beauty Days | Expovisie

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging gaat verder als Beauty Days

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal maakt bekend dat haar titel Vakbeurs Uiterlijke Verzorging verder gaat onder de nieuwe naam Beauty Days. Naast de naamswijziging wordt ook het concept op een aantal punten aangepast naar de wensen vanuit de branche. Zo is de huisstijl inclusief het logo vernieuwd, komt er meer beleving op de beursvloer en wordt de editie in Hardenberg een tweedaags event. De editie in Gorinchem blijft drie dagen.

Professionele uitstraling

“We vonden dat de beurs toe was aan een opfrissing qua naam en uitstraling. Het doel van deze vernieuwingen is een professionelere uitstraling te creëren en een kwaliteitsslag te maken. Hierdoor moet het voor beautyprofessionals aantrekkelijk zijn en blijven om onze events te bezoeken”, zegt Corine Visser, head of events van Easyfairs Evenementenhal. De organisatie gaat zich met Beauty Days meer richten op kennis en inspiratie met shows, workshops en demonstraties. De beurs focust op schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten.

De eerste edities van Beauty Days zijn op 19, 20 en 21 januari 2019 in Evenementenhal Gorinchem en op 18 en 19 mei 2019 in Evenementenhal Hardenberg.