Vakbeurs Recycling vernieuwd | Expovisie

Vakbeurs Recycling vernieuwd

Het concept van vakbeurs Recycling 2018 is aangepast aan de behoefte van de bezoeker en wordt de komende jaren verder ontwikkeld. De beurs gaat zich richten op de gehele keten van afval, inzameling, transport, sorteren/opslag en verwerken/recyclen en speelt daarbij in op huidige thematieken uit deze schakels. Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal wil aan de hand van dit vernieuwde concept de branche onder andere ondersteunen bij het behalen van de circulaire doelstellingen voor 2050.

Nieuwe plattegrond

De verschillende schakels binnen de afvalketen zijn doorgevoerd in een nieuwe plattegrond. Iedere exposant wordt ingedeeld in één van de segmenten uit de keten. Adviseur Debbie de Bruijn: “Dit geeft de bezoeker een overzichtelijk beeld van de exposantenindeling en op welke wijze hij/zij zich bevindt in de afvalketen. Het hart van de beursvloer wordt gedragen door twee kennistheaters, een innovatie/start-up paviljoen en kennispartners/brancheverenigingen.”

Gelijktijdig met Asbestos

Buiten het hart van de beurs is een gedeelte ingericht voor Bouw- en Sloopafval Recycling en Schroot & Metaal Recycling. Op het buitenterrein bevindt zich het nieuwe Demoplein. Het gedeelte Bouw- en Sloopafval staat tevens in verbinding met vakbeurs Asbestos welke voor het eerst tegelijkertijd in Evenementenhal Gorinchem wordt georganiseerd.

De negende editie van vakbeurs Recycling vindt plaats op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 november 2018 in Evenementenhal Gorinchem.