Vacature beurs coördinator Delphin in Nunspeet | Expovisie

Vacature beurs coördinator Delphin in Nunspeet

Delphin uit Nunspeet is op zoek naar een parttime event/beurs coördinator die tegen stress, drukte en een stootje kan.Delphin is een professioneel Duits stofzuigersysteem dat honderd procent op waterbasis werkt, zonder stofzakken, filters en geluiddempend schuim. Dit betekent geen schimmel, bacteriën en geen uitstoot van vieze, ongezonde lucht.

"Wij verrassen onze klanten graag met een persoonlijke en deskundige aanpak", zo vermeldt de vacature. "Dat is het werk van een enthousiast team van promotiemedewerkers die een groot inlevingsvermogen en goede gespreksvaardigheden hebben. Een team dat maar één doel heeft: de verwachtingen van de beursbezoeker overtreffen. Als organisatie kiezen wij voor topkwaliteit en professionaliteit. Hierin kun jij een belangrijke rol spelen als parttime event/ beurs coördinator."

De nieuwe beurs coördinator is eindverantwoordelijke van het gehele beursproject: "Hij of zij doet de voorbereidingen van de beurs en zorgt dat iedereen op het juiste tijdstip op de juiste locatie is. Tijdens de beurs is de beurs coördinator het aanspreekpunt voor iedereen. Alle collega’s die meewerken aan de beurs komen met hun vragen bij hem/haar. De beurs coördinator stuurt ze aan in hun taak en zorgt ervoor dat de timetable wordt gehandhaafd. Loopt er iets niet goed tijdens de beurs? Dan is hij/zijj degene die dat oplost en zorgt dat iedereen op de hoogte wordt gesteld van eventuele wijzigingen. In de weken dat er geen beurzen staan gepland, houdt hij/zij zich bezig met research, administratie en met het treffen van voorbereidingen voor de volgende ingeplande beurs."

Solliciteren op deze functie kan via www.delphin-import.nl of info@delphin-import.nl.