TTS opent energieneutraal bedrijfspand | Expovisie

TTS opent energieneutraal bedrijfspand

TTS (Texo Trade Services), fabrikant en distributeur van transfer printmedia en groot formaat bedrukbaar textiel, heeft haar nieuwe bedrijfspand officieel geopend op vrijdag 12 april 2019. Het nieuwgebouwde pand bevindt zich op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht, beslaat 6.000 vierkante meter en is volledig energieneutraal.

Groei

Een verdubbeling van het aantal medewerkers, een groeiende internationale klantenkring en een verviervoudiging van de omzet in tien jaar tijd maakten Dat TTS uitweek naar een grotere locatie. Daarnaast was er meer ruimte nodig voor service en innovatie. Van de 6.000 vierkante meter oppervlakte bestaat 5.000 vierkante meter uit magazijn-/bedrijfsruimte van 12 meter hoog en 1.000 vierkante meter uit kantoor- en demoruimte.

Klaar voor de toekomst

Tijdens de feestelijke opening hieven de medewerkers van TTS het glas met opdrachtgevers, toeleveranciers, andere (zakelijke) relaties en familieleden. Directeur Floris-Jan van den Heuvel: “Wij verwachten dat de markt voor digitaal textiel printen wereldwijd blijft groeien. Vooral in segmenten als retail en standbouw zal steeds meer textiel voor de aankleding worden toegepast. Maar ook bedrijven die textiel drukken voor de mode- of interieurbranche stappen over op digitale productie. Verder blijven de toepassingen voor digitaal sublimatiedruk groeien in de markt van promotionele items. Denk aan mokken, handdoeken, key-cords en vloermatten. Dit pand biedt ons meer opslagcapaciteit en een efficiënt magazijn en daarmee kunnen wij sneller en tegen lagere kosten opereren en inspelen op de groeiende vraag van de markt. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst!”

Duurzaam ondernemen

Tijdens de opening leidden de TTS-medewerkers de gasten rond in het nieuwe pand, dat zich in het centrum van de Randstad bevindt, aan het knooppunt A20/A12. TTS wil als moderne organisatie zo duurzaam mogelijk ondernemen in een volledig energieneutraal pand. Dat is mogelijk door het toepassen van vloerverwarming, luchtcirculatie met warmtewisselaars en goede isolatie in combinatie met zonnepanelen.

Nieuwe diensten

Het laatste decennium is TTS gegroeid in digitaal bedrukbare textielmedia voor visuele communicatie, digitaal sublimatiepapier en zeefdruk transferpapier. In haar nieuwe pand heeft TTS de ruimte om aan de vraag te blijven voldoen en hierin verder te groeien. Er is ruimte om bepaalde productiestappen in huis te halen. Hiermee vinden afnemers in TTS voortaan een one-stop-shop. In de nieuwe stalenmakerij worden klanten sneller en makkelijker voorzien van stalen, en in de demoruimte staan diverse Mimaki-printers, Monti-kalanders en transferpersen. Hier kan TTS sneller nieuwe producten testen en naar de markt brengen. Daarnaast zorgt een laaddock ervoor dat containers en vrachtauto’s sneller en efficiënter kunnen worden afgehandeld.

Het nieuwe adres van TTS is Oostbaan 601, 2841 ML Moordrecht.