Truck en Bedrijfswagen Rijswijk | Expovisie

Truck en Bedrijfswagen Rijswijk

De beursorganisatie en exposanten hebben meer dan hun best gedaan tijdens de eerste editie van de Truck & Bedrijfswagen Vakbeurs die van 11 t/m 13 mei plaatsvond in Evenementenhal Rijswijk. Met in totaal ruim 3000 kwalitatief goede bezoekers, verspreidt over 3 dagen, was het een succesvolle vakbeurs voor de exposanten. Op zaterdag 13 mei kregen de chauffeurs en andere belangstellenden ook de mogelijkheid de beurs te bezoeken tijdens de unieke publieksdag.De beursorganisatie en exposanten hebben meer dan hun best gedaan tijdens de eerste editie van de Truck & Bedrijfswagen Vakbeurs die van 11 t/m 13 mei plaatsvond in Evenementenhal Rijswijk. Met in totaal ruim 3000 kwalitatief goede bezoekers, verspreidt over 3 dagen, was het een succesvolle vakbeurs voor de exposanten. Op zaterdag 13 mei kregen de chauffeurs en andere belangstellenden ook de mogelijkheid de beurs te bezoeken tijdens de unieke publieksdag.

Voor het eerst kon het grote publiek kennis maken met de Volkswagen Crafter; dé primeur tijdens de beurs. De Volkswagen Crafter is de opvolger van de succesvolle LT-serie die in juni geïntroduceerd wordt bij de dealers. De hele dag werd de Volkswagen stand druk bezocht.

Op de stand van DAF konden belangstellenden zich melden om een proefrit te maken in de  nieuwste DAF XF105. Daar werd dan ook volop gebruik van gemaakt.

De MAN TGA Dakar Rally Truck van het Exact MAN Team (Hans Stacey) was de eyecatcher op de MAN-stand. Veel bezoekers hielden hun pas in bij het naderen van deze robuuste truck.

Uiteraard kon iedereen op de Truckstar stand terecht voor leuke gadgets en de welbekende Truckstar sticker. Ook de Scania R580 Topline, die al bij een aantal gerenommeerde truckbedrijven een bezoek heeft gebracht om gepimpt te worden, was te bewonderen op de stand van Truckstar.

Ook op het gebied van bedrijfswageninrichting, transportkoeling, reiniging en navigatie werd de bezoeker volop geïnformeerd. De stand van Houten Modellen Wassenaar was ook erg favoriet. Houten modeltrucks van alle truckmerken op schaal 1:24 ,gemaakt in Roemenië ,waren te zien in verschillende varianten oa. trekkers, bakwagens en opleggers. 

 

De reacties van deelnemers en bezoekers aan de Truck & Bedrijfswagen Vakbeurs zijn erg positief. Veel exposanten waren blij verrast met de Full-Service-Formule, die al jarenlang gehanteerd wordt door evenementenhallen van de Van der Most Horeca Holding BV. Aangezien gastvrouwen zorgen voor de hapjes en de drankjes, kunnen de exposanten zich bezighouden met datgene waar ze voor gekomen zijn: het onderhouden van relaties en het aangaan van nieuwe relaties. De standhouder heeft dit concept als zeer positief ervaren. Dit heeft gezorgd voor een informele sfeer op de beursvloer waar diverse prettige contacten zijn gelegd. Ook de bezoekers waren zeer te spreken over de Truck & Bedrijfswagen Vakbeurs en de Full-Service-Formule waarmee deze georganiseerd is. Vooral het gratis parkeren, de gratis entree en de diverse horecapunten werden goed ontvangen.

 

Er zijn al diverse standhouders geweest, die voor het volgende jaar al weer belangstelling hebben getoond en die graag volgend jaar groter uit willen pakken. Maar ook nieuwe geïnteresseerden hebben al van zich laten horen. Dat de Truck & Bedrijfswagen Vakbeurs volgend jaar weer plaats zal gaan vinden is één ding dat zeker is! Qua locatie wordt er ook in 2007 weer gekozen voor Evenementenhal Rijswijk. Over de datum van de Truck & Bedrijfswagen Vakbeurs is nog niets bekend. Het kan zijn dat er gekozen wordt voor begin van het jaar, in verband met de drukke periode in de transportbranche in de maand mei. Zodra hier meer duidelijkheid over is, wordt dit bekend gemaakt

 

Voor meer informatie: www.evenementenhalrijswijk.nl