Trendz najaar ontvangt zo'n 9800 bezoekers | Expovisie

Trendz najaar ontvangt zo’n 9800 bezoekers

De najaar editie van Trendz van 25 tot en met 27 augustus 2019 heeft zo’n 9800 professionals getrokken. In totaal telde de beursvloer bijna 290 exposanten. Een deel van deze exposanten presenteerden zich op de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Trendz had de primeur om als eerste beurs gebruik te maken van deze extra tweede beurshal.

Orderbeurs en inspiratiemoment

Trendz moet vooral een orderbeurs zijn maar óók een inspiratiemoment voor de retailers in living & lifestyle, benadrukt beursorganisator Easyfairs. Daarom was het beursprogramma deze editie onderverdeeld in drie area’s: Trendz Experience, Trendz Café en Bloem&Blad Ondernemersplein. Aafje Nijman van Brancheorganisatie InRetail presenteerde bijvoorbeeld de woontrends van 2020 in Trendz Experience. Bezoekers konden tussendoor in de ‘Recharge your battery lounge’ en ‘Coffee World’ vertoeven.

“Ook in 2020 blijven we als organisatie uiteraard innoveren om samen met de exposanten een totaalbeleving op de beurs verder te realiseren, zodat de bezoeker optimaal wordt geïnspireerd en zijn of haar bezoek zo efficiënt en goed mogelijk kan inrichten,” aldus Mascha de Bruin, Global Brand Manager.

Tropische temperaturen

Ondanks de tropische temperaturen tijdens Trendz, was het in de beurshallen goed vertoeven dankzij een nieuw energiezuinig aircosysteem. “De hitte buiten heeft er wel voor gezorgd dat we iets minder bezoekers mochten verwelkomen, maar de belangstelling onder retailers was nog altijd groot, ” aldus De Bruin.

De eerstvolgende editie van Trendz is de voorjaarseditie op 12, 13 en 14 januari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.