TrendZ Najaar eerste met vernieuwde bovenverdieping Evenementenhal Gorinchem | Expovisie

TrendZ Najaar eerste met vernieuwde bovenverdieping Evenementenhal Gorinchem

TrendZ Najaar 2019 krijgt de primeur om als eerste beurs de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem in gebruik te nemen. Binnenkort starten de verbouwingswerkzaamheden voor deze verdieping. Na de zomer is de bovenverdieping vernieuwd tot een tweede volwaardige beurshal.

Nieuwe concepten

Met de vernieuwde bovenverdieping in het vooruitzicht biedt het ook mogelijkheden om hier nieuwe concepten te ontwikkelen. De eerste initiatieven die gelanceerd worden op de bovenverdieping van TrendZ Najaar 2019 zijn een start-up plein, een vernieuwing in het aanbod van standhouders op het gebied van fashion, bijouterie & lederwaren en fairtrade, een extra tweede kennistheater en een uitgebreider aanbod voor de bloemist.

“Het ontwerp ziet er waanzinnig uit. Deze bovenverdieping beschikt dadelijk over de laatste technische snufjes, krijgt een ruimere opzet dan voorheen en raakt één-op-één verbonden met de begane grond middels twee nieuwe roltrappen. Bovendien ontstaat na de verbouwing 2.000 extra vierkante meters aan beursvloer”, zegt Mascha de Bruin namens de TrendZ-organisatie.

Kennisprogramma

Naast allerlei ontwikkelingen voor de bovenverdieping is de organisatie druk bezig met haar kennisprogramma. Eerder dit jaar werd tijdens TrendZ Voorjaar een Kenniscentrum gelanceerd waar meerdere presentaties en lezingen plaatsvonden. Dit initiatief krijgt een vervolg op TrendZ Najaar, te bezoeken op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem.