Transport & Logistiek | Expovisie

Transport & Logistiek

Met een opkomst van 1639 bezoekers en 105 exposerende bedrijven is de vierde editie van easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK een sterk signaal dat de markt haar vertrouwen behoudt en gelooft in de meerwaarde van beurzen. Met een opkomst van 1639 bezoekers en 105 exposerende bedrijven is de vierde editie van easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK een sterk signaal dat de markt haar vertrouwen behoudt en gelooft in de meerwaarde van beurzen.

Een gezonde balans tussen het uitgebreide beursprogramma en het zeer succesvolle learnShops™ programma heeft bijna 1650 professionals uit de sector, plus nog een 350 tal bezoekers van easyFairs® EMPACKaangetrokken. Zij konden zien hoe de aanwezige deelnemers er alle segmenten van de transport- en logistieke sector presenteerden, van traditioneel multimodaal vervoer tot de nieuwste geautomatiseerde systemen voor de goederenstromen.

 

learnShops

Op de beursvloer bracht een uitgebreid seminar programma up-to-date informatie over de actuele topics binnen de sector. Voor een tweede keer in samenwerking met EVO was er wederom een uitgebreid learnShops™ programma samengesteld waarbij verschillende bedrijfsadviseurs, twee ochtenden lang, toelichting gaven over de diverse disciplines op logistiek gebied. Interactieve en uiterst leerzame sessies waarbij de talrijke bezoekers praktijksituaties werden getoond, hoe een ondernemer zijn warehousing, supply chain, vervoer, douaneprocedures en kostenbesparing kan verbeteren. De bezoeker kon daarna direct met vraagstukken terecht op de naastliggende stand van EVO.

 

“Gezien de toch voelbare malaise in de sector hebben we juist nu het onderscheid kunnen maken in deze markt doordat de beurs zich opnieuw heeft kunnen bewijzen als een gespecialiseerde vakbeurs waarbij we er als organisator steeds weer in slagen om de juiste bezoekers te trekken. Een zeer respectabele opkomst, maar vooral op de kwaliteit van onze bezoekers kunnen we absoluut trots zijn”, aldus Marita Marcelis, Sales Executive van deze beurs. Josepha van Kollenburg, Sales Executive, vult aan: “Aangezien voor sluiting van de beurs reeds meer dan 60% van onze exposanten opnieuw heeft ingetekend voor de volgende editie bewijst dat het vertrouwen in de markt hoog ligt.”

 

 

Volgend jaar opnieuw een gouden combinatie

easyFairs organiseert de vijfde editie van easyFairs®TRANSPORT & LOGISTIEK op 7 en 8 april 2010 opnieuw in de Brabanthallen in  ’s-Hertogenbosch. easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK  zal overigens gelijktijdig plaatsvinden met easyFairs® EMPACK – Dé verpakkingsbeurs van Nederland. De gouden combinatie van deze beurzen wist 7236 professionele bezoekers aan te trekken.

 

 

De kracht van het easyFairs-concept

In het huidige economische klimaat blijken de exposanten des te meer overtuigd dat het eenvoudige concept van easyFairs de ideale manier is om hun doelgroep te bereiken. In een kort tijdsbestek en met een minimum aan middelen kunnen ze potentiële klanten rechtstreeks bereiken en de contacten met bestaande klanten onderhouden. Het vertrouwen in de volgende editie is dan ook overweldigend: bijna 60% van de beursvloer werd tijdens de beurs reeds gereserveerd, een absoluut record!

 

 

Over easyFairs®

easyFairs is wereldwijd de belangrijkste organisator van tijds- en kostenefficiënte vakbeurzen. Wij maken het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een doelgerichte en professionele omgeving. Met een hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. easyFairs brengt beurzen naar het hart van de markt. Meer informatie is te vinden op easyfairs.com.