Thijs Standbouw zoekt Projectleider | Expovisie

Thijs Standbouw zoekt Projectleider

Full service standbouwbedrijf Thijs Standbouw is op zoek naar een gemotiveerde en stressbestendige Projectleider Standbouw.

Wie zijn wij?

Thijs Standbouw is een full service standbouwbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in het leveren van zowel individuele als uniforme beursstands. Vanuit onze vestiging in Ter Aar bouwen we zowel nationaal als internationaal mooie projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. We werken inmiddels met een 25 tal vaste medewerkers en een vaste groep van flexkrachten. De kernwaarden van Thijs Standbouw zijn: één team, inlevingsvermogen in de wensen van de klant, betrouwbaar. Steeds vaker vinden nieuwe opdrachtgevers de weg naar Thijs Standbouw, wat een mooie groei met zich meebrengt en uitdagende doorgroei mogelijkheden voor onze medewerkers.

Wat ga je doen?

Als Projectleider Standbouw ga je met je team aan de slag op diverse projecten in binnen- en buitenland. Je draagt zorg voor de aan jou toebedeelde projecten.
Als Projectleider Standbouw zorg je voor een efficiënte en kwalitatief correcte op- en afbouw van het project. Je verzorgt de aansturing van eigen medewerkers en eventuele flexkrachten. Je bewaakt de juiste manier van werken en overlegt waar nodig met de klant, onze Project Manager of Planner.

Wat vragen we aan jou?

We komen graag in contact met energieke gemotiveerde kandidaten die leiding kunnen geven aan een team en bij voorkeur ervaring hebben met systeem standbouw. Je bent goed in het geven van instructies en medewerkers motiveren, bovendien ben je flexibel en stressbestendig. Je houdt goed het overzicht en hebt daarbij zelf een proactieve houding. Je bent assertief en kunt wijzigingen positief omzetten in uitdagingen. Tevens neem je zelf deel aan de werkzaamheden en ben je bereid om te reizen in zowel binnen- als buitenland. Dat je hierbij ook kan communiceren in het Engels is een pré.

Wat bieden wij jou?

• Een fulltime baan binnen een team met een gezellig werksfeer.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Tentoonstellingsbedrijven
• Een aanstelling met uitzicht op een vast contract.
• Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Stuur je sollicitatie met CV per e-mail naar werkenbij@thijsstandbouw.nl