Thijs Standbouw zoekt een technisch tekenaar | Expovisie

Thijs Standbouw zoekt een technisch tekenaar

Thijs Standbouw is op zoek naar een technisch tekenaar met een goed inlevingsvermogen!

Wie zijn wij?

Thijs Standbouw is een full service standbouwbedrijf met ruim 14 jaar ervaring in het leveren van zowel individuele als uniforme beursstands. Vanuit onze vestiging in Ter Aar leveren we zowel nationaal als internationaal voor verschillende opdrachtgevers. We werken inmiddels met ruim 25 vaste medewerkers en een vaste groep van flexkrachten. De kernwaarden van Thijs Standbouw zijn: één team, inlevingsvermogen en betrouwbaarheid.

Wat doe je als technisch tekenaar?

Als technisch tekenaar binnen de afdeling werkvoorbereiding ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen in samenwerking met de project managers en aan de hand van de opdrachten die door onze klanten worden gegeven. Dit betreft het tekenen van modulaire stands die als totaalproject of als individuele presentatie worden gebouwd. Hiervoor zijn verschillende systemen beschikbaar, waarvan je alle mogelijkheden onder de knie zult gaan krijgen. Daarnaast zet je technische tekeningen om in visuals en maak je van beursplattegronden onze bouwtekeningen. Verder zul je creatieve stands gaan ontwerpen, maar blijft het belangrijk om rekening te houden met de technische haalbaarheid. Het is van belang dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de markt.

Wat vragen we van jou?

Je vind het leuk om zowel technisch als creatief te tekenen. Wij tekenen in het programma Phyta. Ervaring in Autocad, Adobe en Illustrator is voldoende, met deze ervaring zul je het tekenen je snel eigen maken. Je hebt een goed inlevingsvermogen en je kunt snel en nauwkeurig schakelen. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, maar voel je je ook thuis in een team. Een afgeronde grafische MBO opleiding is zeker voordelig. Verder vinden wij het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels beheerst.

Wat wil jij nog meer weten?

  • Werken doen wij in gezellige, gemotiveerde teams
  • We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Tentoonstellingsbedrijven
  • Groeien is mogelijk! Mocht je graag willen doorgroeien zijn daar de mogelijkheden voor, zowel in functies als in opleidingen.
  • We begrijpen dat je graag voor zeker gaat, uiteraard is er uitzicht op een vast contract.

Zijn wij wat vergeten?

Wil je meer weten van deze vacature? Dat kan! We hebben een uitgebreidere profielbeschrijving voor je klaar liggen. Mail je ons? Of bel je even? Dan zullen wij ervoor zorgen dat deze in je bezit komt.

Dan is het nu de beurt aan jou:

Leuk, je gaat solliciteren! Wij komen graag in contact. Direct solliciteren kan via: werkenbij@thijsstandbouw.nl

Wil je ons een plezier doen? Stuur je CV en een motivatie even mee.