Thijs Standbouw zoekt een planner | Expovisie

Thijs Standbouw zoekt een planner

Thijs Standbouw is op zoek naar een planner die de organisatie op rolletjes laat verlopen!

Wie zijn wij?

Thijs Standbouw is een full service standbouwbedrijf met ruim 14 jaar ervaring in het leveren van zowel individuele als uniforme beursstands. Vanuit onze vestiging in Ter Aar leveren we zowel nationaal als internationaal voor verschillende opdrachtgevers. We werken inmiddels met ruim 25 vaste medewerkers en een vaste groep van flexkrachten. De kernwaarden van Thijs Standbouw zijn: één team, inlevingsvermogen en betrouwbaarheid.
Om alles op rolletjes te laten verlopen zijn opzoek naar een planner.

Wat doe je als planner?

Als planner ben je een spin in het web, een schakel tussen project management, printstudio, binnen- en buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor alle planningen en de daarbij horende werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het plannen van medewerkers, transport, hotels en productie werkzaamheden. Maar ook het inhuren van extra medewerkers en transport hoort hier bij. Je zorgt voor een tijdige communicatie en past aan zo vaak als nodig. Ook last minute wijzigingen zullen worden opgevangen, hierin denk je mee en doe je passende voorstellen.

Wat vragen we van jou?

Je bent graag de spin in het web! En bent er pas gerust op als alles in de planningen is verwerkt. Je werkt graag nauwkeurig en zelfstandig, uiteraard vind je het niet vervelend om af en toe eens om extra hulp te vragen bij collega’s. Daarnaast ben je flexibel en efficiënt.
Je hebt daarnaast minimaal MBO werk- en denkniveau, je bent communicatief sterk en naast Nederlands beheers je ook redelijk Engels.

Wat wil jij nog meer weten?

  • Werken doen wij in gezellige, gemotiveerde teams
  • We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Tentoonstellingsbedrijven
  • Groeien is mogelijk! Mocht je graag willen doorgroeien zijn daar de mogelijkheden voor, zowel in functies als in opleidingen.
  • We begrijpen dat je graag voor zeker gaat, uiteraard is er uitzicht op een vast contract.

Zijn wij wat vergeten?

Wil je meer weten van deze vacature? Dat kan! We hebben een uitgebreidere profielbeschrijving voor je klaar liggen. Mail je ons? Of bel je even? Dan zullen wij ervoor zorgen dat deze in je bezit komt.

Dan is het nu de beurt aan jou:

Leuk, je gaat solliciteren! Wij komen graag in contact. Direct solliciteren kan via: werkenbij@thijsstandbouw.nl
Wil je ons een plezier doen? Stuur je CV en een motivatie even mee.