Texo Trade Services opent kantoor in Duitsland | Expovisie

Texo Trade Services opent kantoor in Duitsland

Texo Trade Services (TTS), leverancier van transfer printmedia en bedrukbaar textiel, heeft een kantoor geopend in Nienstaedt, Duitsland. Van hieruit werkt TTS aan de uitbreiding van de Duitse afzetmarkt.

Binding verstevigen

Met een kantoor in Duitsland, met Duitse medewerkers, wil TTS de binding met de afzetmarkt bij de oosterburen verstevigen. Twee jaar geleden trok TTS al salesmanager Kai Klabunde aan om beter te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de wensen van de Duitse klant. Samen met Jannett Kern vormt hij nu het Duitse team in de deelstaat Nedersaksen.

Kai Klabunde: “Wij bieden de beste producten en zijn een kennispartner en specialist op het gebied van digitaal bedrukbaar textiel en digitaal sublimatiepapier. Maar het ene land is het andere niet en onderling kunnen de wensen en eisen van de markt verschillen. Klanten kunnen specifieke behoeften hebben en daarop heb je vanuit hetzelfde land beter zicht. Je kunt beter en sneller inspelen op ontwikkelingen. Vanuit ons kantoor in Nienstaedt zitten wij letterlijk dichterbij de Duitse klant, spreken zijn taal en kunnen hem daarom nog beter advies en maatwerkservice leveren.”