Texo Trade Services introduceert luxe PVC-vrije textielbehang voor sublimatie | Expovisie
exo Trade Services MuroSubli Soft Touch Cosy

Texo Trade Services introduceert luxe PVC-vrije textielbehang voor sublimatie

Texo Trade Services (TTS) breidt zijn assortiment uit met MuroSubli Soft Touch Cosy. Het is een luxe-variant van het eerder geïntroduceerde MuroSubli, het eerste PVC-vrije textielbehang voor sublimatie.

De Soft Touch Cosy richt zich op het hogere segment.  Het textielbehang is gedeeltelijk handgemaakt en heeft een chique, warm textielgevoel. In combinatie met een royaal kleurbereik en zeer matte afwerking geeft het de wanden van (straks weer) beursstands een luxe uitstraling.

Blijvend mooie kleuren

MuroSubli is de enige textiel wandbekleding die met directe of transfersublimatie kan worden bedrukt. Hierdoor is de bedrukking reukloos, het kleurbereik zeer groot en kan het behang naar eigen voorkeur worden vormgegeven. Omdat de kleur in het polyester zit, kunnen de inkten er niet afgaan en blijven vol van kleur.

De Soft Touch Cosy variant doet daar een schepje bovenop: het voelt ook zeer prettig en geeft de ruimte direct een luxe-injectie.

Het textiel is op basis van een non-woven laminaat en een stoffen toplaag. Het is gedeeltelijk handgemaakt en heeft een super matte afwerking. De nieuwe wandbekleding is verkrijgbaar in een breedte van 135 centimeter.

 

Naadloos fotobehang

In april lanceert TTS ook nog de MuroSubli UVTex, ook PVC-vrij. Dit is een naadloos fotobehang dat uit één stuk wordt geprint. Zelfs grote wanden kunnen er naadloos mee worden bekleed.

De ondergrond schijnt niet door dankzij de achterzijde met grijze coating. Daardoor vallen eventuele oneffenheden op de muur niet op.

De UVtex variant is eenvoudig aan te brengen, brandvertragend en makkelijk schoon te maken. Ondanks de fijne structuur is het materiaal heel sterk. Het scheurt niet, is krasvast en de prints worden er haarscherp op afgebeeld.