Stukje Horecava in Jaarbeurs | Expovisie

Stukje Horecava in Jaarbeurs

Een moment van vertwijfeling. Bij het binnentreden van de “nieuwe” bruine kroeg  van de Jaarbeurs was er een moment van aha erlebnis. Hier ben ik eerder geweest. En toch, Het Pitstopcafé is pas geopend. Gelukkig wordt de situatie snel duidelijk. Het is de Bavariastand van de Horecava, die nu in Utrecht een nieuw leven begint als regulier café. Uitgebreider, dat wel. Maar met de vertrouwde espresso en koffie van Zegfredo. En dat is ook heel wat waard. Een moment van vertwijfeling. Bij het binnentreden van de “nieuwe” bruine kroeg  van de Jaarbeurs was er een moment van aha erlebnis. Hier ben ik eerder geweest. En toch, Het Pitstopcafé is pas geopend. Gelukkig wordt de situatie snel duidelijk. Het is de Bavariastand van de Horecava, die nu in Utrecht een nieuw leven begint als regulier café. Uitgebreider, dat wel. Maar met de vertrouwde espresso en koffie van Zegfredo. En dat is ook heel wat waard. 

Het café is een welkome aanwinst voor standbouwers, exposanten en bezoekers. Het is de bedoeling dat het café ook open is als er opbouw en  demontage van beurzen is. Dan is de aanloopdrukte misschien niet zo groot, maar daar staat de service aan de werkers wel tegenover. Een kleine kaart voorziet in lunchmogelijkheden. Tegelijk is er de mogelijkheid om het café of delen van het café te reserveren voor bijeenkomsten. Zeker op de niet-beursdagen is het café een uitstekende meetingplaats. Wel raadzaam om dan te checken of het Pitstopcafé geopend is. info@jaarbeurscatering.nl 

 

Het café biedt ruim aandacht aan beursbezoekers en exposanten. Op grote schermen wordt informatie gegeven over de onderhavige beurzen, krijgen de bezoekers een overzicht van de verkeerssituatie buiten en zijn de begintijden ook afgestemd op de mogelijkheid eerst een kop koffie te genieten voor de beurs open gaat.

 

Het Pitstopcafé valt onder de verantwoordelijkheid van Jaarbeurs Catering.