Van Straaten en beMatrix verzorgen interactieve workshops | Expovisie

Van Straaten en beMatrix verzorgen interactieve workshops

De samenwerking tussen visual brandingspecialist Van Straaten en beMatrix, producent van kadersystemen, wordt vanaf nu tastbaar voor standbouwers, winkelinrichters en merken tijdens de Van Straaten & beMatrix Clinics. De eerste publiek toegankelijke editie van deze reeks van interactieve workshops vindt plaats op 25 april in het Van Straaten Experience Centre in Boesingheliede.

Clinics

Tijdens de clinics kunnen geïnteresseerden onder begeleiding van experts aan de slag met de flexibele frames van beMatrix in combinatie met de fabrics van Van Straaten. Deze manier van werken is geschikt voor events en beurzen, maar ook voor winkels en kantoren. Daarbij krijgen bezoekers een tour door de productiehallen van Van Straaten.

Nauwe samenwerking

Van Straaten en beMatrix werken sinds 2017 nauw samen. Niels van Straaten, directeur van Van Straaten: “Onze duurzame kwaliteitsprints vormen de perfecte combinatie met de modulaire, lichtgewichte kadersystemen van beMatrix. We willen onze klanten en geïnteresseerde partijen de handigheid en kwaliteit van onze systemen laten ervaren en ondersteunen in het gebruik hiervan. Vandaar dat we vanaf nu regelmatig interactieve clinics zullen geven samen met onze partner beMatrix.”

Aanmelden voor de clinic kan via edwin@vanstraaten.com.