De Standbouw Koning nieuwe beMatrix bePartner · build | Expovisie
bePartner logo

De Standbouw Koning nieuwe beMatrix bePartner · build

Per ingang van 1 september 2019 heeft beMatrix het Nederlandse bedrijf De Standbouw Koning uit Amsterdam aangewezen als officiële bePartner · build.
Dit betekent dat het standbouwbedrijf over ruime voorraden beschikt van het beMatrix standbouwsysteem en dat de medewerkers over gedegen training en ervaring beschikken om hun klanten optimaal te bedienen met de kaders en toebehoren van de Belgische fabrikant.

Stijver en lichter

Commercieel Directeur Bram de Vos: “We zijn begonnen met modulaire systemen van concurrerende merken maar we merkten dat dit niet leidde tot de gewenste samenwerking en innovatie. Bij beMatrix hebben we dit nu wel gevonden. Daarnaast zijn de vernieuwde ECO+ kaders niet alleen duurzamer maar ook een stuk stijver en lichter dan de kaders die we eerst gebruikten. We hebben er dan ook voor gekozen om onze hele voorraad te vervangen voor deze nieuwe beMatrix ECO+ kaders. Hierdoor kunnen we betere kwaliteit tegen een scherpere kostprijs leveren. Daarnaast kunnen we via het internationale netwerk van beMatrix onze klanten wereldwijd van dienst zijn.”