Stainless Steel World tekent ook voor de volgende twee edities in MECC Maastricht | Expovisie

Stainless Steel World tekent ook voor de volgende twee edities in MECC Maastricht

MECC Maastricht en KCI Publishing, de beursorganisatie van Stainless Steel World, tekenden 26 november jongstleden het contract voor de volgende twee edities van de beurs in 2021 en 2023. Voor de 10e keer op rij vindt het evenement van 26 tot en met 28 november 2019 plaats in MECC Maastricht en er worden ruim 7.000 bezoekers verwacht en meer dan 300 exposanten.

Maastricht

Stainless Steel World is een tweejaarlijkse bijeenkomst voor de roestvrij staal industrie, waar experts en belanghebbenden uit het technische landschap en de toeleveringsketen samenkomen. MECC Maastricht is daarvoor opnieuw als locatie gekozen. Elisa Hannan, Directeur KCI Publishing: “De omvang van MECC Maastricht is ideaal om een vakbeurs en congres naast elkaar te organiseren. Hier ontstaan waardevolle ontmoetingen tussen onze internationale deelnemers. De locatie in het hart van Europa, met Duitsland en België op slechts een steenworp afstand, maakt het mogelijk om ook deze landen makkelijk te bereiken. De professionaliteit en flexibiliteit van de medewerkers van MECC Maastricht zijn doorslaggevend in onze keuze. Je voelt gewoon dat je in goede handen bent en dat alles wordt geregeld. Voor ons en onze deelnemers is aankomen in MECC Maastricht altijd een gevoel van thuiskomen.”

Frank Mimpen, Commercieel Directeur MECC Maastricht: “We zijn buitengewoon trots dat zo’n vooraanstaande, internationale vakbeurs al jaren kiest voor MECC Maastricht en zich nu ook committeert voor 2021 en 2023. De loyaliteit en de servicegerichtheid van onze medewerkers bewijst het belang van een succesvol partnership.”

Machining World en Hose & Coupling World

Parallel aan Stainless Steel World vinden er in 2019 ook twee gerelateerde internationale tentoonstellingen plaats. Een nieuw merk is de vakbeurs Machining World, een driedaagse internationale tentoonstelling gewijd aan fabrikanten, verkopers en gebruikers van CNC-apparatuur, bewerkingsbanken en andere gereedschappen en apparatuur voor staalbewerking. Met ongeveer 25 bedrijven biedt dit gespecialiseerde gedeelte een praktische ervaring met live demonstraties. Met de toevoeging van Hose & Coupling World kunnen deelnemers inzicht krijgen in de nieuwste technologieën, materialen en systemen op het gebied van industriële en hydraulische slangen, koppelingen en gerelateerde producten.