Slotbericht Stationery, Office & Convenience Days en @HomeEvent 2015 | Expovisie

Slotbericht Stationery, Office & Convenience Days en @HomeEvent 2015

Van 8 tot en met 10 februari 2015 werd voor het eerst het vakevent Stationery, Office & Convenience Days gecombineerd met @HomeEvent. Het resulteerde in meer bezoekers (+11,8 procent) en bedrijven (+24,3 procent) in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

 Direct bij de entree kregen de bezoekers door de ‘Experience Walk’ inzicht in de trends die spelen in de marktsegmenten, waar @HomeEvent zich op richt. “De trouwe bezoekers van de Stationery, Office & Convenience Days konden op deze manier goed kennis maken met nieuwe segmenten die ook voor hen van toegevoegde waarde kunnen zijn”, aldus Bas de Bruin van organisator Dutch Trade Events. De breedte van het aanbod als gevolg van de combinatie is door zowel deelnemers en bezoekers als verfrissend en vernieuwend ervaren.

 

Het combineren van beide events leverde voor deelnemers de mogelijkheden op om nieuwe doelgroepen te ontmoeten. Afgaande op de eerste reacties van exposanten is men zeer tevreden over de hoeveelheid, de verscheidenheid en de kwaliteit van de bezoekers. Krijn ten Hove mede-organisator: “Traditionele deelnemers van de Stationery, Office & Convenience Days gaven aan zeer veel nieuwe klanten te hebben gesproken uit segmenten waar men zelf niet zo snel zou zoeken, terwijl deelnemers van @HomeEvent te maken kregen met bezoekers die men niet op andere beurzen ontmoet. Op deze manier kon het beste van beide werelden elkaar tegenkomen in ’s-Hertogenbosch. En konden beide ‘werelden’ hier naar elkaar toe groeien en tevreden naar huis gaan.”

 

De volgende editie van Stationery, Office & Convenience Days en @HomeEvent is gepland van 13 tot en met 15 september 2015 en vindt wederom plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.