Slotbericht Salon International de la Lingerie 2018 | Expovisie
Salon International de La Lingerie Paris Interfiliere 2018

Slotbericht Salon International de la Lingerie 2018

De Salon International de la Lingerie en de Interfilière Paris werden dit jaar gekenmerkt door noviteiten, waaronder vernieuwde beursruimtes en het nieuwe digitale platform The Lingerie Place. Er was een lichte stijging in het totaal aantal bezoekers. De beurzen vonden tegelijkertijd plaats van 20 tot en met 22 januari 2018 in het expositiecomplex Paris Porte de Versailles.

Organisator Eurovet

Organisator Eurovet heeft het uiterlijk van de beurs aangepast met een retailtour en winkeldecors, een beursruimte met de naam The Exception voor inspiratie, en de ruimte Tomorrow! voor een experimentele visie op de marktontwikkelingen. De organisator spreekt over een lichte stijging van het totale bezoekersaantal inclusief het aantal premium en VIP inkopers op de Salon International de La Lingerie. Evenals tijdens de vorige januari editie zijn de meeste bezoekers, namelijk 64 procent, afkomstig van buiten Frankrijk en met name het aantal bezoekers uit de U.S.A., Rusland, Kazachstan, Japan en Spanje is gestegen.

Interfilière 2018

Ook op de Interfilière Paris was er een lichte stijging van het aantal vakbezoekers waaronder de premium en VIP-bezoekers. 66 procent van de bezoekers was internationaal en met name het aantal professionals uit de U.S.A en Rusland is gestegen. Eveneens waren er veel bezoekers uit Tunesië, Bulgarije, Servië, Moldavië, Taiwan, China, Sri Lanka en Vietnam.