Slotbericht Macropak en Industrial Processing 2014 | Expovisie

Slotbericht Macropak en Industrial Processing 2014

De vakbeurzen Macropak en Industrial Processing zijn bezocht door ruim 15.000 professionals. 30 procent van het bezoek is naar de beurzen gekomen met duidelijke investeringsplannen in het achterhoofd. Het overgrote deel van het bezoek kwam primair om zich te informeren over nieuwe producten en brancheontwikkelingen.

 Uit het onderzoek van Jaarbeurs blijkt ook dat bezoekers vaak op zoek zijn naar nieuwe leveranciers. Ruim 40 procent is specifiek naar de beurs gekomen om nieuwe zakelijke contacten te leggen. 20 procent van de bezoekers heeft een of meer congressen en seminars gevolgd. Nieuwe elementen als de Supermarkt, waar bezoekers konden stemmen op de meest innovatieve verpakking, het Ontwerp & Design Paviljoen, de Industrial European Dairy Show en het Bio-based Paviljoen werden als waardevolle toevoegingen gewaardeerd.

Van 30 september tot en met vrijdag 3 oktober werden in Jaarbeurs Utrecht gelijktijdig Macropak, Industrial Processing en WoTS, de World of Technology en Sciences, gehouden.