Slotbericht Groentechniek Holland 2015 | Expovisie

Slotbericht Groentechniek Holland 2015

De tweede editie van de agrarische vakbeurs GroenTechniek Holland heeft 21.806 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte naar Biddinghuizen gehaald. Dat is een lichte stijging ten opzichte van de 21.469 bezoekers in 2013. Van 8 en 10 september presenteerden ruim 160 deelnemers zich met meer dan 4.000 machines van ruim 550 merken.

 De tweede editie van het evenement GroenTechniek Holland is succesvol verlopen. Beursmanager Willem Bierema: “Maar liefst 21.806 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte passeerden tussen 8 en 10 september de entree tijdens de tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen, dat is een lichte stijging ten opzichte van de 21.469 bezoekers in 2013 tijdens de eerste editie. Ruim 160 deelnemers presenteerden meer dan 4.000 machines van ruim 550 merken. Ze waren niet alleen tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, maar ook over de overzichtelijke en strakke opzet van het evenement, de locatie en de parkeerfaciliteiten. Kortom een geslaagde tweede editie.”

 

Tevreden deelnemers

Leonard Huissoon van Diverto is zeer tevreden: “Wij hadden een prima beurs hetgeen zeker resulteert in concrete verkoop. We hadden naast contact met veel Nederlandse dealers ook bijna 30 nieuwe, serieuze contacten, met een dealer uit Duitsland maar ook een gemeente uit België. Het was voor ons kortom een goed publiek. Ook over de strakke en goede organisatie zijn we zeer tevreden.”

Eim Klienloog van Stierman de Leeuw trof bezoekers die goed geïnformeerd waren en zeer gerichte belangstelling toonden. “Het is voor ons een unieke gelegenheid om in contact te komen met eindgebruikers zoals hoveniers, aannemers in groenvoorziening, loonwerkers en gemeenten. Iedere professional werkzaam in het openbare groen zou verplicht een dagje moeten uittrekken voor een bezoek aan dit groenevenement, dan zijn ze helemaal op de hoogte en dat verdient zich zeker terug.”

Joop Hoenderboom van Unimog/Mercedes-Benz Nederland is positief omdat hij “de juiste doelgroep trof die wij ook zochten. Dat leidde zelfs tot veel interessante leads, daarover zijn wij dan ook zeer tevreden.”

 

Volgende editie

GroenTechniek Holland vond plaats van 8 tot en met 10 september in Biddinghuizen. De organisatie, in handen van de GroenTechniek Holland BV, een dochter van de Fedecom, kijkt uit naar de volgende editie van dit tweejaarlijkse-vakevenement. Alle actuele informatie is te vinden op www.groentechniekholland.nl.