Slotbericht CPhI Worldwide 2015 | Expovisie

Slotbericht CPhI Worldwide 2015

De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.

 

woHet officiële slotbericht van CPhI Worldwide 2015

De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld. Zowel bezoekers als exposanten en UBM zelf bestempelen het driedaagse evenement als een doorslaand succes.

Volgen de visie van UBM zijn CPhI Worlwide en de co-events zijn meer dan alleen een beurs, waarin traditioneel kopers en verkopers bijeen worden gebracht. UBM faciliteert  deze partijen actief in zakelijke ontmoetingen met innovatieve software-oplossingen die partijen in luttele seconden kan matchen. CPhI biedt hiermee de perfecte omgeving om te netwerken, ook dankzij de vele events waar matchmaking centraal staat, zoals het Pre-Connect Congress, Global Partners Dinner, Women’s Networking Breakfast en via het Global Meetings matchmaking concept. Om deze matchmaking ook tussen de verschillende evenementen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika te faciliteren, biedt UBM oplossingen voor exposanten om snel en eenvoudig met hun klanten in contact te blijven middels digitale platforms.

Aanwezigen uit de farma-industrie zien CPhI als de plek om nieuws en kennis te vergaren en te delen, wat bevestigd werd door de grote deelname aan  de congressen, de Exhibitor’s Showcases, Industry Updates en het Pharma Forum tijdens het event. Voor exposanten is CPhI dan ook de uitgelezen mogelijkheid om innovaties te tonen, waarbij de meest  innovatieve producten, diensten en technologieën in zeven verschillende categorieën bekroond werden met een CPhI Award.

Over de afgelopen jaren heeft CPhI een constante groei doorgemaakt en ook dit jaar groeide het evenement weer boven verwachting. Gevraagd naar het geheim achter dit voortdurende succes, zegt John van der Valk, Managing Director, van UBM EMEA Amsterdam: “UBM heeft wereldwijd ruim 5000 collega’s. Door de diversiteit binnen onze teams hebben wij zowel meer senior collega’s, met enorm veel ervaring en historische kennis van onze evenementen, als jongere collega’s, die goed op de hoogte zijn van alle laatste trends en ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied. Gecombineerd zorgt dit voor een voedingsbodem voor innovatie en ontwikkeling, zowel voor onze portfolio‘s als voor onze medewerkers. Het succes van UBM, en CPhI in het bijzonder, wordt gedreven door deze innovatie, gecombineerd met een diepgaande kennis van onze klanten en hun wereld, waardoor we weten welke kant we op moeten innoveren om het grootste verschil voor onze klanten te maken.“