Beurzen

Slim verpakt op EMBALLAGE 2010

De internationale verpakkingsvakbeurs EMBALLAGE vindt plaats van 22 tot en met 25 november 2010 in Parijs. Voor deze 39ste beurseditie verwacht de organisatie 1.500 exposanten uit 47 landen en 101.000 vakbezoekers, waarvan 36% internationaal. EMBALLAGE 2010 zal in het teken staan van intelligent verpakken, innovatie en duurzame verpakkingen.Intelligent verpakken is de leidraad van de EMBALLAGE 2010. Gespecialiseerde kennis van het complete productieproces, van machines tot eindproducten, is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan alle functie-eisen van moderne verpakkingen, zoals eisen aan bescherming, informatie, verleiding en transport.

In de beursruimte ‘Pack Innovation’ worden de laatste trends uit de verpakkingsbranche gepresenteerd. Milieubehoud, gebruiksgemak, kostenverlaging, originaliteit en veiligheid zijn daar de onderwerpen.

Op het bezoekersparcours ‘EMBALLAGE in green’ staan alle exposanten met duurzame producten en diensten. Ecologische productie, biomaterialen, besparing van grondstoffen, recycling; al deze groene oplossingen krijgen speciale aandacht tijdens de vakbeurs.

Voor Nederland

De inschrijving voor deelname aan de tweejaarlijkse EMBALLAGE is geopend. Nederlandse bedrijven die willen deelnemen aan de EMBALLAGE 2010, kunnen contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, George van der Hilst: telefoon (020) 462 00 25, e-mail: emballage@promosalons.nl. Promosalons Nederland beschikt over inschrijfdossiers, uitnodigingen, marktinformatie, reis- en verblijfsmogelijkheden, enzovoort. Aanmeldingen vóór 22 januari 2010 komen in aanmerking voor speciale kortingstarieven.

Voor mee informatie: www.emballageweb.com.

Nuttig om te weten:

Tegelijkertijd en op dezelfde locatie vindt ook de MANUTENTION plaats, de internationale vakbeurs voor material handling, opslag en logistiek (hal 2 en 3).

Meer informatie: www.manutention.com.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief