Silvie Slachter nieuwe beursmanager BBB Maastricht | Expovisie

Silvie Slachter nieuwe beursmanager BBB Maastricht

Met ingang van 1 maart 2020 is Silvie Slachter de nieuwe beursmanager van horecavakbeurs BBB Maastricht en volgt hiermee Erik Stroink op. Als nieuwe beursmanager is Slachter eindverantwoordelijk voor zowel de sales als de productie, programmering en marketing van de beurs en het interactieve horecaplatform verbonden aan BBB. Belangrijkste doelstelling voor komende jaren is de kwaliteit van de vakbeurs verder verhogen.

Carrière

Silvie Slachter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en heeft in haar carrière een breed landelijk netwerk opgebouwd. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij Smit & Dorlas en verantwoordelijk voor behoud en uitbreiding van Horecaketens in Nederland. De komst van Slachter past bij de kwalitatieve groeiambitie van BBB Maastricht. Exposanten en bezoekers hechten steeds meer waarde aan beleving en het inspelen op individuele behoeftes wordt steeds belangrijker, waarbij innovatie en actuele thema’s als duurzaamheid, veranderende klantbehoefte en (gebrek aan) personeel een prominente plek krijgen op de beurs.

Platform

Voormalig beursmanager Erik Stroink legt na bijna 10 succesvolle jaren zijn functie neer en zal zijn carrière elders voortzetten. Onder leiding van Stroink groeide BBB Maastricht en werd de randprogrammering uitgebreid. Daarnaast was hij, samen met zijn team, verantwoordelijk voor de transformatie van BBB als driedaags horeca-event naar een platform dat zich gedurende het hele jaar inzet voor de horecaondernemer.

BBB Maastricht wordt van 12 tot en met 14 oktober voor de 66ste keer georganiseerd in MECC Maastricht.