Rotterdam Ahoy en InfraTech introduceren InfraExperience | Expovisie

Rotterdam Ahoy en InfraTech introduceren InfraExperience

InfraExperience is een nieuwe productie van Rotterdam Ahoy en wordt op 23 april 2020 gelanceerd door de vakbeurs InfraTech. Virtual en augmented reality, games, escape rooms en meer belevingen zijn te vinden op deze carrièrebeurs, waar de deelnemende bedrijven een interactieve beleving verzorgen.

Studenten

Het event is bedoeld voor hbo/wo studenten en young professionals om op een bijzondere manier kennis te maken met de infrawereld en geïnspireerd te raken door deze sector vol vernieuwing. Er is bewust gekozen voor de RDM Onderzeebootloods als locatie. Het is de plek in Rotterdam waar historie, het internationale karakter van de haven en innovatie samenkomen.

Infrasector

Met InfraTech werpt Rotterdam Ahoy zich al jarenlang op als faciliterend partner van de Nederlandse infrasector. Vanuit die rol heeft de beursorganisator een nieuw strategisch vraagstuk naar zich toegetrokken: de infrawereld voorbereiden op de toekomst door jonge, ambitieuze en talentvolle young professionals te inspireren in deze sector te gaan werken.

“We zijn samen met alle strategische partners verantwoordelijk om de infrawereld zich voor te laten bereiden op de opgaves van de toekomst”, aldus Saskia Vernooij, Exhibition Manager InfraTech en InfraExperience: “Vanuit het platform InfraTech initiëren we het nieuwe concept InfraExperience waarbij we hbo/wo studenten en young professionals voor de infrasector enthousiasmeren. We stappen voor dit innovatieve event InfraExperience af van de traditionele vakbeurs. De kern van het evenement is dat deelnemende organisaties beleving toepassen.”