Restaurant Evenementenhal Hardenberg wordt multifunctionele ruimte | Expovisie

Restaurant Evenementenhal Hardenberg wordt multifunctionele ruimte

Restaurant 1 van Evenementenhal Hardenberg is vernieuwd en gemoderniseerd tot een multifunctionele ruimte. De zaal kan ingezet worden voor zowel kleine als grote groepen met een maximum van 350 tot 500 personen. De verbouwingswerkzaamheden in Hardenberg zijn hiermee afgerond.

Congres- en presentatieruimte

Door de verbouwing is de vernieuwde ruimte ook inzetbaar als congres- of presentatieruimte. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor personeelsfeesten en bruiloften. Tijdens beurzen en evenementen zal er aansluiting met de overige beurshallen zijn.

“Het was een ingrijpende verandering. De volledige ruimte is gestript en opnieuw ingericht. Het meubilair is vervangen, de muren zijn opnieuw bekleed en het plafond is aangepast waardoor de ruimte nu voorzien is van daglicht. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat. Het nieuwe restaurant is een ideale aanvulling op de naastgelegen Klepperzaal met een capaciteit van 1.500 personen. Hierdoor ontstaat een totaaloplossing voor congressen, grootschalige bedrijfsfeesten, exposities en muziekevenementen”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Laadpalen voor elektrische auto’s

Het parkeerterrein van Evenementenhal Hardenberg is ook voorzien van acht laadpalen voor elektrische auto’s: vier Tesla-laadpalen en vier reguliere laadpalen. Van Hooff: “Dat sluit aan bij onze visie Visit the future. We stimuleren onze bezoekers en klanten om net als ons groen en milieuvriendelijk bezig te zijn.” De acht parkeerplaatsen voor elektrische auto’s zijn ingericht aan de kant van de J.C. Kellerlaan op directe loopafstand van de entree van de beurshallen.