Rematec succesvol van start | Expovisie

Rematec succesvol van start

ReMaTec2007, de internationale vakbeurs voor de revisie en remanufacturing branche, is op 17 juni zeer goed van start gegaan. Alleen al op de eerste beursdag kwamen er bezoekers uit meer dan 40 landen naar het evenement. Op de vloer werd volop zaken gedaan. ReMatec2007 vond plaats in Amsterdam RAI en was geopend tot en met 19 juni. Vakbezoekers konden de beurs gratis bezoeken.ReMaTec2007, de internationale vakbeurs voor de revisie en remanufacturing branche, is op 17 juni zeer goed van start gegaan. Alleen al op de eerste beursdag kwamen er bezoekers uit meer dan 40 landen naar het evenement. Op de vloer werd volop zaken gedaan. ReMatec2007 vond plaats in Amsterdam RAI en was geopend tot en met 19 juni. Vakbezoekers konden de beurs gratis bezoeken.

"Voor ons is de show geweldig begonnen!" vertelde Wayne Moseley, sales director van Vanguard Foundry Ltd. (Groot-Brittannië). "Amper twee uur nadat de beurs openging, ontvingen we een opdracht van Bloksma BV, klant van ons sinds 2006, met een waarde van meer dan €500.000."

Hans de Boer van Coresupply (Nederland) is eveneens zeer enthousiast. "ReMaTec2007 heeft onze verwachtingen tot dusver overtroffen. We hebben op de eerste dag al meteen een aantal orders afgesloten. De belangstelling voor onze specialistische gereedschappen en onderdelen is aanzienlijk".

MD Rebuilt oprichter Martin Detzen: Remanufacturer of the Year 2007

De award werd uitgereikt aan Martin Detzen

De Remanufacturer of the Year Award is een initiatief van ReMaTecNews, in samenwerking met Amsterdam RAI, APRA, (the Automotive Parts Remanufacturers Association) en FIRM (Federation Internationale des Rectifieurs et Reconstructeurs de Moteurs)

door William Schwarck, hoofdredacteur, ReMaTecNews en voorzitter van de jury, tijdens de openingsreceptie van ReMaTec2007 in Amsterdam RAI op zaterdagavond 16 juni.ReMaTecNews, het internationale vakblad voor de automotive remanufacturing industrie wereldwijd, heeft de Duitse remanufacturer, Martin Detzen of MD Rebuilt uitgeroepen tot Remanufacturer of the Year 2007. De award, beschouwd als de meest prestigieuze prijs in de sector, werd toegekend aan Martin Detzen en MD Rebuilt als erkenning voor de uitstekende staat van dienst van het bedrijf binnen het segment van remanufactured starters en alternators en ander automotive componenten evenals het doelbewust streven naar hoge kwaliteit in de branche.