Rematec-directeur Niels Klarenbeek gepromoveerd tot directeur Metstrade | Expovisie
Niels Klarenbeek RAI Amsterdam

Rematec-directeur Niels Klarenbeek gepromoveerd tot directeur Metstrade

Niels Klarenbeek, directeur van Rematec bij RAI Amsterdam, wordt per 16 april directeur van het Metstrade-portfolio. Klarenbeek blijft de Rematec Asia-tentoonstelling leiden voor de edities 2020 en 2021.

Tien jaar Rematec

Niels Klarenbeek heeft de afgelopen tien jaar negen Rematec-beurzen georganiseerd op drie continenten. “Na tien jaar voor en met de revisie-industrie te hebben gewerkt, denk ik dat ik in de loop der jaren veel vrienden uit de industrie heb gemaakt”, zegt Klarenbeek. “Ik ben vereerd dat ik mijn rol heb gespeeld bij het organiseren van Rematec als vakbeurs en ik heb genoten van het investeren van veel energie in de ontwikkeling tot volwassenheid. Rematec Amsterdam wordt internationaal erkend als ‘s werelds toonaangevende handelsplatform voor de revisie van auto-onderdelen. En onze succesvolle inaugurele Rematec Asia eind vorig jaar in Guangzhou onderstreept het grote potentieel voor onze evenementen in Zuidoost-Azië.”

Nieuwe rol

In zijn nieuwe rol zal Niels Klarenbeek de Metstrade-evenementen van RAI Amsterdam op het gebied van vrijetijds-watersportbenodigheden leiden. De 32e editie van Metstrade in 2019 verwelkomde bijna 2.000 exposanten uit 53 landen en het aantal bezoeken bedroeg 26.984 uit 122 landen. Klarenbeek: “Het is een branche waar ik erg gepassioneerd over ben, omdat ik mijn weekenden vaak met mijn gezin doorbreng op de Friese Meren.”

Op zoek naar opvolger

RAI Amsterdam gaat op zoek naar een nieuwe directeur voor Rematec. Tot die tijd neemt Exhibition & Sales Manager Yorien de Ruijter de huidige verantwoordelijkheden over, terwijl Brand Marketing Manager Evelien Feijen het eerste aanspreekpunt blijft voor pers- en communicatieaangelegenheden.