RECRON partner bij Leisure & Sport Totaal | Expovisie

RECRON partner bij Leisure & Sport Totaal

Leisure & Sport Totaal is de Nederlandse totaalvakbeurs waar de professionele bezoeker van 16 tot en met 18 november alles onder één dak vindt op het gebied van aqua, recreatie, sport, wellness en facilities. De interactie op de demopleinen op de beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige kennisprogramma maken Leisure & Sport Totaal de ultieme ontmoetingsplaats voor beslissers, beleidsmakers, netwerkers en ondernemers in de vrijetijdsindustrie.
Al eerder meldden we dat Ahoy Rotterdam een samenwerkingsverband met de Vereniging Sport en Gemeenten is aangegaan. Nu heeft ook RECRON zich verbonden aan Leisure & Sport Totaal, de vakbeurs voor de leisure-industrie. RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, vertegenwoordigt circa 85 procent van de omzet binnen de recreatiebranche en is hiermee een belangrijke partner voor Leisure & Sport Totaal.

Ahoy Rotterdam is zeer verheugd over de aansluiting van RECRON. Het vertrouwen vanuit RECRON is mede te danken aan de ondersteuning van andere partijen uit de leisurebranche, waar onder NOC*NSF, NPZ|NRZ, VSG en Koninklijke Horeca Nederland. Exhibition Manager Saskia Vernooij: ‘Met de medewerking van RECRON is de vakbeurs sterk vertegenwoordigd in de leisurebranche. Alle segmenten van de beurs (aqua, recreatie, sport, wellness en facilities) zijn nu betrokken door een overkoepelende brancheorganisatie. Een uitermate sterk fundament voor de toekomst van de beurs.’

Gastvrij Nederland

RECRON zal tijdens Leisure & Sport Totaal aanwezig zijn op de beurs en ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan het kennisprogramma met het project Gastvrij Nederland. Voor meer informatie: www.recron.nl of www.gastvrijnederland.net.

Zwembadcongres in 2010

Tijdens het Nationaal Zwembadcongres 2009 is bekendgemaakt dat deze jaarlijkse bijeenkomst voor de zwembadsector in 2010 gekoppeld wordt aan de vakbeurs Leisure & Sport Totaal. De vakbeurs vindt volgend jaar plaats van 23 tot en met 25 november 2010. Het congres wordt gehouden op 24 en 25 november 2010.

Voor meer informatie: www.leisuresporttotaal.nl